Mag informatika

Poštovani korisnici Mag poslovnih aplikacija,


Obavještavamo Vas da će u periodu od 30.04. - 06.05.2014. godine Tehnička podrška i usluge Maga biti teže dostupne.

Naime, unutar Tehnološkog parka u kojem se nalazi tvrtka Mag informatika, izvode se građevinski radovi. Sukladno tome, u prostorije tvrtke nećemo moći ući u navedenom periodu. Podrška će se pružati primarno za hitne intervencije korisnicima, a svi upiti i zahtjevi će se rješavati kako se zaprime odnosno prema prioritetu hitnosti.

Molimo Vas za razumijevanje ukoliko nas ne možete iz prve dobiti na telefone, jer će telefoni biti preusmjereni na dežurne mobitele.

Sve pozive molimo upućujte na:  +385 (0)98 302 308 ili +385 (0)91  9097 979.

Najlakše ćete nas dobiti na email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. na koji će se promptno odgovarati u periodu od 08:00 - 16:00 sati kao i inače. 

Zahvaljujemo na razumijevanju. Ekipa Maga.

Politika kvalitete

Politika kvalitete

 Politika kvalitete

Mag informatika radi na zadovoljstvu vlasnika i klijenata. U našem poslovanju sve je podređeno, u konačnici zadovoljnom kupcu, radi čega smo u konstantnom procesu zadovoljavanja poslovnih potreba klijenata i otklanjanje njihovih problema.

Da bismo to postigli obvezujemo se na:

  • Organizaciju društva koja će omogućiti stvaranje kvalitetnih proizvoda i pružanje kvalitetne usluge
  • Razumijevanje potreba i problema klijenata te sukladno istom, stvarati aplikacije koje će odgovarati klijentima, a ne informatičarima
  • Prihvaćanje kritika, sugestija i prijedloga klijenata
  • Trajnu brigu za likvidnost društva
  • Osiguranje kvalitetne i poticajne radne atmosfere, da bi svi koji sudjeluju u procesu stvaranja zadovoljstva klijenta, osjećali zadovoljstvo učinjenim
  • Ulogu savjetnika, a ne samo prodavača
  • Omogućavanje djelatnicima sudjelovanje u upravljanju uvažavanjem sugestija, mišljenja i prijedloga
  • Primjenjivati i poboljšavati učinkovitosti procesa i sustava upravljanja kvalitetom temeljenog na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001

Dužnost i obveza svakog djelatnika Mag informatika d.o.o. je upoznavanje s politikom kvalitete i njezino prihvaćanje kao trajno načelo u vlastitom djelovanju.

U Zagrebu,  01.05.2009 godine                                                                                                  Direktor

                                                                                                                                          Miroslav Milak

Share on Facebook
comments

Tehnička podrška - live chat

Zopim

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz