Mag informatika

Poštovani korisnici Mag poslovnih aplikacija,


Obavještavamo Vas da će u periodu od 30.04. - 06.05.2014. godine Tehnička podrška i usluge Maga biti teže dostupne.

Naime, unutar Tehnološkog parka u kojem se nalazi tvrtka Mag informatika, izvode se građevinski radovi. Sukladno tome, u prostorije tvrtke nećemo moći ući u navedenom periodu. Podrška će se pružati primarno za hitne intervencije korisnicima, a svi upiti i zahtjevi će se rješavati kako se zaprime odnosno prema prioritetu hitnosti.

Molimo Vas za razumijevanje ukoliko nas ne možete iz prve dobiti na telefone, jer će telefoni biti preusmjereni na dežurne mobitele.

Sve pozive molimo upućujte na:  +385 (0)98 302 308 ili +385 (0)91  9097 979.

Najlakše ćete nas dobiti na email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. na koji će se promptno odgovarati u periodu od 08:00 - 16:00 sati kao i inače. 

Zahvaljujemo na razumijevanju. Ekipa Maga.

Karijera

Karijera

U tvrtki Mag informatika, svjesni smo da su za naš uspjeh zaslužni svi uposlenici i članovi tima. Želimo raditi sa mladim i dinamičnim ljudima koji ne prežu od izazova, doprinosa kvalitetnoj radnoj atmosferi i konstantnom priljevu ideja. Svi radimo vrlo predano da bismo klijentu pružili najbolje od nas svih i da povećamo krug klijenata najviše koliko je to moguće.

Pridružite nam se u mladom, fleksibilnom i poticajnom okruženju!

Slobodno nam pošaljite svoj životopis na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sa popratnim pismom u kojem se kratko predstavite i pokušajte objasniti zašto biste željeli raditi za nas. 

Share on Facebook
comments

Tehnička podrška - live chat

Zopim

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz