Mag informatika

Industrije klijenata

Neovisno o veličini organizacije, svaka tvrtka treba što kvalitetnije informacije o svom poslovanju radi lakšeg i pravilnijeg donošenja poslovnih odluka. Naši klijenti su različitih veličina, od manjih ureda i servisa sve do državnih uprava i korporacijskih giganta.

Vaše je da nam date ideju, a mi ćemo smisliti kako vašu ideju pretočiti u gotov proizvod po vašoj mjeri. Iznenadite nas, mi smo tvrtka koja voli izazove!

Bez IT sektora

Naše aplikacije su stabilne i jednostavne za rad, pa samim tim ne uvjetujemo klijente da posjeduju veliko znanje informatike ili dodatno zapošljavanje informatički stručnog osoblja. 

Mali biznisi

Upotrijebite naš softver za povećanje opsega poslovanja i unaprijedite poslovne procese. Moćni alati za prihvatljivu cijenu, ima li išta bolje od toga?

Za sve klijente odobravamo plaćanje na više obročnih rata čime, sasvim sigurno, olakšavamo početak rada poduzetnicima svih profila. 

 
Srednje tvrtke

Umjesto zapošljavanja informatičkog osoblja i programera koji će raditi aplikaciju od početka, oslonite se na nas i našu tehničku podršku. Svaku aplikaciju koju smo jednom napravili, možemo nadograditi, dodati nove funkcije, a sve u smislu većeg zadovoljstva klijenata. 

 
Državne ustanove

Sa našim softverom, zadovoljavamo zakone, propise, naputke i unaprjeđujemo poslovne procese. Od činovnika, do načelnika i ravnatelja, za svakog smo predvidjeli ulogu i korist upotrebe našeg softvera.

Share on Facebook

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Kontakt

Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 46 40 222 ili 225
 fax: +385 1 46 40 227

e-mail: info (at) mag.hr
skype: maginformatika

OIB: 93224926556
Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080668129
pogledajte više podataka 

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz