Mag informatika

Poštovani korisnici Mag poslovnih aplikacija,


Obavještavamo Vas da će u periodu od 30.04. - 06.05.2014. godine Tehnička podrška i usluge Maga biti teže dostupne.

Naime, unutar Tehnološkog parka u kojem se nalazi tvrtka Mag informatika, izvode se građevinski radovi. Sukladno tome, u prostorije tvrtke nećemo moći ući u navedenom periodu. Podrška će se pružati primarno za hitne intervencije korisnicima, a svi upiti i zahtjevi će se rješavati kako se zaprime odnosno prema prioritetu hitnosti.

Molimo Vas za razumijevanje ukoliko nas ne možete iz prve dobiti na telefone, jer će telefoni biti preusmjereni na dežurne mobitele.

Sve pozive molimo upućujte na:  +385 (0)98 302 308 ili +385 (0)91  9097 979.

Najlakše ćete nas dobiti na email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. na koji će se promptno odgovarati u periodu od 08:00 - 16:00 sati kao i inače. 

Zahvaljujemo na razumijevanju. Ekipa Maga.

Industrije klijenata

Neovisno o veličini organizacije, svaka tvrtka treba što kvalitetnije informacije o svom poslovanju radi lakšeg i pravilnijeg donošenja poslovnih odluka. Naši klijenti su različitih veličina, od manjih ureda i servisa sve do državnih uprava i korporacijskih giganta.

Vaše je da nam date ideju, a mi ćemo smisliti kako vašu ideju pretočiti u gotov proizvod po vašoj mjeri. Iznenadite nas, mi smo tvrtka koja voli izazove!

Bez IT sektora

Naše aplikacije su stabilne i jednostavne za rad, pa samim tim ne uvjetujemo klijente da posjeduju veliko znanje informatike ili dodatno zapošljavanje informatički stručnog osoblja. 

Mali biznisi

Upotrijebite naš softver za povećanje opsega poslovanja i unaprijedite poslovne procese. Moćni alati za prihvatljivu cijenu, ima li išta bolje od toga?

Za sve klijente odobravamo plaćanje na više obročnih rata čime, sasvim sigurno, olakšavamo početak rada poduzetnicima svih profila. 

 
Srednje tvrtke

Umjesto zapošljavanja informatičkog osoblja i programera koji će raditi aplikaciju od početka, oslonite se na nas i našu tehničku podršku. Svaku aplikaciju koju smo jednom napravili, možemo nadograditi, dodati nove funkcije, a sve u smislu većeg zadovoljstva klijenata. 

 
Državne ustanove

Sa našim softverom, zadovoljavamo zakone, propise, naputke i unaprjeđujemo poslovne procese. Od činovnika, do načelnika i ravnatelja, za svakog smo predvidjeli ulogu i korist upotrebe našeg softvera.

Share on Facebook
comments

Tehnička podrška - live chat

Zopim

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz