Mag informatika

Zašto baš Mag informatika

Zašto Mag informatika

Vrijednost prihvatljive cijene

Mi Vam nudimo vrijednost adekvatnu za ono što ste platili. Ne samo što ste dobili softver, nego ste dobili i strateškog partnera u nama koji će vas pratiti na svim područjima koja pokrivamo. Neovisno radi li se o nadogradnji postojećeg softvera, pomoć i oko drugih proizvoda, izrada izvještaja itd, mi smo tu za vas!

Kvalitetna tehnička podrška

Budimo realni. Nije dovoljno samo prodati proizvod, već i stajati iza njega. Uz kvalitetu proizvoda, tehnička podrška i pomoć u radu s proizvodom je barem 50% uspjeha kod klijenta. Kada želite pomoć, možete je zatražiti u bilo koje doba tijekom radnog vremena i to od nekog tko vas razumije i brine se o vašim potrebama. Pitajte naše postojeće klijente za njihovo iskustvo.

Isprobajte nas

S 30 dana probnog roka, možete isprobati bilo koji naš proizvod. Bez objašnjenja možete odustati od korištenja naših proizvoda, međutim iskustvo nam je pokazalo da nakon početnog upoznavanja, klijenti vrlo brzo stječu povjerenje u nas. 

Garantiramo zadovoljstvo

Ne kupujete samo softver, mi ovdje stvaramo partnerske odnose. Želimo da vaš biznis uspije i napreduje, jer smo kada ste vi, tada smo i mi uspješni. Predani smo zajedničkoj suradnji, ovdje smo radi naših klijenata.

Stručnjaci kojima možete vjerovati

Kada zapošljavamo, dajemo priliku mladim, vrijednim, strastvenim ljudima koji žele naučiti puno toga. Naravno, oni su pod budnom paskom iskusnijih članova tima, tako da ništa ne prepuštamo slučaju. Naš klijent rijetko kada dobije "ne" kao odgovor, a ukoliko se od nas traži nešto što nije u skladu s pravilima struke, uvijek dajemo alternativu da sve strane budu zadovoljne. 

Iskustvo na koje se možete osloniti

Početkom ovog stoljeća samostalno smo započeli razvoj raznih projekata. Službeno smo se okupili i započeli s radom tijekom 2004. godine. Danas, a preko 150 klijenata, čak i u krizi, nastavljamo razvoj i širenje na nova tržišta, te ćemo nakon desetljeća postojanja reći: Ponosno služimo zadovoljne klijente diljem svijeta. 

Share on Facebook

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Kontakt

Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 46 40 222 ili 225
 fax: +385 1 46 40 227

e-mail: info (at) mag.hr
skype: maginformatika

OIB: 93224926556
Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080668129
pogledajte više podataka 

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz