Mag informatika

Pregled

Aplikacija namjenjena evidenciji prodaje vozilaAplikacija Prodaja vozila omogućava da u velikoj količini zamijenite ručnu evidenciju i vođenje poslovanja prodaje vozila.

Korisnici mogu naručivati vozila, izdavati račune, pretraživati postojeće dokumente, izrađivati različite izvještaje i koristiti još mnogo korisnih funkcija koje nudi aplikacije.

Kroz aplikaciju je omogućeno vođenje cjelokupne dokumentacije salona za prodaju vozila, te priprema dokumentacije za knjigovodstveni servis kreiranjem raznih izvještaja koji pomažu prilikom uvida u poslovanje salona.

Kompletan poslovni proces

Kompletan poslovni proces

Od telefonskog poziva i upita za vozilo, preko kompletne obrade zahtjeva, izrade ponude ili računa do isporuke vozila kupcu, u aplikaciji Prodaja vozila sve je moguće pronaći na jednom mjestu.

Uvoz podataka

Uvoz i izvoz podataka

Ukoliko su neki podaci partnera ili osoba na primjer, vođeni u nekom drugom programu tj. u bilo kakvom elektronskom obliku, nudimo mogućnost uvoza podataka u aplikaciju, kako novi korisnici ne bi morali ponovo unositi mnoštvo podataka. 

Intuitivno sučelje, jednostavna instalacija

Intuitivno sučelje i jednostavnost inastalacije za sve OS

Da se ne bi bespotrebno trošilo vrijeme na kompleksne instalacijske procedure, instalacije naših aplikacija su izrazito jednostavne. Naravno, tu smo i mi u svakom trenutku da pomognemo ukoliko negdje zapnete, a ukoliko smatrate da ipak niste dorasli zadatku, naši stručnjaci će rado instalaciju napraviti umjesto vas.

Raspored i sastanci

Modul rasporeda i zakazivanja sastanaka

Zbog dinamičnosti poslovanja često se događaju propusti prilikom organiziranja radnog dana.

Korištenjem aplikacije moguće je kreirati i zakazivati termine obaveza, s podsjetnicima, kako niti u jednom trenutku korisnik ne bi zaboravio ili propustio zakazani termin ili obvezu.

Računi i predračuni

Bez izdavanja računa nije moguće poslovati. Omogućena je kontrola uplata, evidencija dugovanja klijenata, praćenje kompletnog poslovanja itd. Postoji mogućnost prilagodbe izgleda računa vlastitim potrebama, te nakon konzultacija s našim stručnjacima, vjerujemo da ćete biti zadovoljni stupnjem automatizma izrade računa.

Više o fakturiranju možete pročitati ovdje.

Knjiga URA, Knjiga IRA

Omogućeno je evidentiranje ulaznih i izlaznih računa kao i automatsko ili ručno kreiranje unosa sistemom zaključivanja dokumenata. Evidencija stanja naplate, statusa računa, načini plaćanja, te izvještaj prometa po razdoblju, ovisno o načinu plaćanja, ispis knjige, prema načinu plaćanja u razdoblju, po dobavljačima itd.

Napredno pretraživanje podataka

Opcija naprednog pretraživanja

Napredne mogućnosti pretraživanja omogućuju najjednostavniji način pronalaska nekih starijih zapisa uz poznato sučelje. Odabirom više kriterija pretraživanja moguće je suziti prikaz rezultata neovisno radi li se o desecima ili stotinama tisuća zapisa.

  • Napredne mogućnosti pretraživanja
  • Poseban prozor za pretraživanje glavnih kataloga
  • Odabir više kriterija pretraživanja
  • Poništavanje pretraživanja
  • Efikasan prikaz pronađenih podataka

Više o pretraživanju podataka možete pročitati ovdje.

Prilagodba ispisa

Svaki ispis prilagođen je jednostavnom korištenju i ispisu na pisač. Ispis izvještaja, računa i ostalih dokumenata moguće je prilagoditi svakom korisniku po individualnim zahtjevima i potrebama, s vlastitim logotipom salona i dodatnim jedinstvenostima.

Probni period korištenja aplikacije

Probni period korištenja aplikacije

U mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 30 dana. Nudimo Vam postavljanje aplikacije na Vaše računalo spajanjem putem interneta, edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnom roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Probnu verziju aplikacije možete zatražiti na kontakt stranici ukoliko kliknete ovdje.

Katalozi

Katalozi sadrže sve podatke koji su potrebni za rad s aplikacijom. Jednostavna izmjena i dodavanje podataka omogućena je preko glavnih i pomoćnih općih kataloga.

Glavni katalozi aplikacije posebno su izdvojeni radi učestalosti korištenja.

Stanje lagera

Evidencija kompletnog lagera, neograničen broj lagera na raznim lokacijama, promet po pojedinom lageru, prikaz stanja u izradi računa i još mnogo toga u modulu Lagera.

Više o poslovanju lagera možete pročitati ovdje.

Pretraživanje

Napredne mogućnosti pretraživanja omogućuju najjednostavniji način pronalaska starijih zapisa uz poznato sučelje.

Odabirom više kriterija pretraživanja moguće je suziti prikaz rezultata neovisno radi li se o desecima ili stotinama tisuća zapisa.

Više o pretraživanju podataka možete pročitati ovdje.

Izvještaji

Pomoću izvještaja omogućeno je unapređenje poslovanja i poboljšanje prilikom donošenja poslovnih odluka. Od ispisa raznih računa, primki, do ispisa otpremnica i dr.

Više o izvještajima možete pročitati ovdje.

Korisnička prava

Korisnici i korisnička prava

Omogućeno je kreiranje neograničenog broja korisnika aplikacije, određivanje prava pristupa, aktivacija korisnika i dr. Vrlo korisna funkcija pomoću koje je moguće odrediti prava pristupa korisnika aplikacije prema vlastitim potrebama. To može biti blokada unosa podataka, nemogućnost otvaranja svih kataloga, nego samo određenih koji odredi administrator, nemogućnost brisanja i dr. Sve je zaštićeno lozinkama korisnika.

Rad u mreži

Naše aplikacije istovremeno mogu raditi na različitim računalima, neovisno da li se ta računala nalaze u lokalnoj mreži ili se spajaju na centralnu bazu preko interneta i VPN-a. Svaki podatak koji se upiše u centralnu bazu istovremeno je vidljiv ostalim korisnicima, naravno ukoliko imaju odgovarajuća korisnička prava.

Nadogradnje

Nadogradnja aplikacije

Ukoliko trebate nešto novo, funkciju koju trenutno aplikacija ne posjeduje, prilagodbu za vlastiti poslovni proces, korekciju PDV-a za posebno tržište i drugo, slobodno nas kontaktirajte. Svim klijentima izlazimo u susret i izrađujemo specifične nadogradnje aplikacija prema njihovim potrebama.

  • nadogradnje prema vlastitim potrebama
  • praćenje zakonskih promjena
  • prilagodba jezika i lokalizacija
  • korekcija izvještaja i memoranduma
  • [...]
Share on Facebook

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Kontakt

Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 46 40 222 ili 225
 fax: +385 1 46 40 227

e-mail: info (at) mag.hr
skype: maginformatika

OIB: 93224926556
Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080668129
pogledajte više podataka 

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz