Mag informatika

Pregled

  

Skladišno poslovanje predstavlja specijaliziranu aplikaciju koji vodi računa o robno-materijalnom poslovanju subjekata bilo koje vrste i veličine.

Aplikacija nudi cjelokupnu evidenciju ulaska i izlaska robe sa skladišta, kreiranje dokumentacije o povratu artikala, kreiranju odobrenja i reversa, te je moguće kreirati mnoštvo godišnjih i periodičnih izvještaja .

Podaci se unose samo jedanput što osigurava smanjenje pogrešaka, a svaki korisnik aplikacije može pristupiti samo podacima koji su mu omogućeni putem korisničkih prava.

Uvoz podataka

Uvoz i izvoz podataka

Ukoliko su neki podaci partnera ili osoba na primjer, vođeni u nekom drugom programu tj. u bilo kakvom elektronskom obliku, nudimo mogućnost uvoza podataka u aplikaciju, kako novi korisnici ne bi morali ponovo unositi mnoštvo podataka. 

Katalozi

Katalozi sadrže sve podatke koji su potrebni za rad s aplikacijom. Jednostavna izmjena i dodavanje podataka omogućena je preko glavnih i pomoćnih općih kataloga.

Glavni katalozi aplikacije posebno su izdvojeni radi učestalosti korištenja.

Više o katalozima možete pročitati ovdje.

Izvještaji

Pomoću izvještaja unaprijedite svoje poslovanje i poboljšajte svoje poslovne odluke. Od ispisa raznih računa i ostale dokumentacije, do prometa skladišta, neisporučene robe po dobavljačima, te statistike odabirom raznih kriterija.

Više o izvještajima pročitati ovdje.

Skladišno poslovanje

alt

Evidencija kompletnog skladišta, kartice artikala, neograničen broj skladišta na raznim lokacijama, promet skladišta, upozorenje na kritične količine, te još mnogo toga u modulu skladišno poslovanje.

Više o skladišnom poslovanju možete pročitati ovdje.

Naručivanje robe

Aplikacija nudi mogućnost naručivanja robe na skladište. U isto vrijeme omogućeno je evidentiranje dolaska robe po dobavljaču i evidencija neisporučene robe.

Zaključene i nezaključene narudžbenice, te narudžbenice za koje nije ispostavljena sva roba razlikuju se po boji zapisa kako bi se lakše razlikovale među mnoštvom dokumentacije.

Više o naručivanju robe možete pročitati ovdje.

Odobrenja i povrat artikala

Kroz aplikaciju je omogućeno kreiranje odobrenja za pojedine artikle koji se kreiraju iz primki, dok je povrat artikala moguće kreirati iz primke i iz otpremnice.

Dokumenti su povezani tako da je u svakom trenutku moguće imati uvid za koje dokumente je kreirano pojedino odobrenje ili je vraćen artikl na skladište.

Više o odobrenjima i povratu artikala možete pročitati ovdje.

Probni period korištenja aplikacije

Probni period korištenja aplikacije

U mogućnosti ste isprobati rad s aplikacijom u probnom periodu od 30 dana. Nudimo postavljanje aplikacije na računalo spajanjem putem interneta, edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnog roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Probnu verziju aplikacije možete zatražiti na kontakt stranici ukoliko kliknete ovdje.

Raspored i zakazivanje termina

alt

Kreiran je modul Raspored radi što bolje učinkovitosti, pregled zauzetosti korisnika, mogućnost preciznog zakazivanja termina, te stalni prikaz važnih informacija kao npr. zakazivanje i prikaz važnih sastanaka.

Više o rasporedu možete pročitati ovdje.

Razne funkcije

  • Evidentiranje svih partnera i dobavljača
  • Razni izvještaji i analize
  • Kritične količine
  • Besplatno korištenje programa 30 dana

Više o funkcijama možete pročitati ovdje.

Nadogradnje

  • Nadogradnje prema vlastitim potrebama
  • Praćenje zakonskih promjena
  • Prilagodba jezika i lokalizacija
  • Korekcija izvještaja i memoranduma
  • Individualne nadogradnje po želji i potrebi korisnika
  • [...]

Prilagodba ispisa

Prilagodba ispisa podataka

Svaki ispis prilagođen je lakom korištenju i ispisu na pisač. Ispis otpremnica, primki i ostalih dokumenata moguće je prilagoditi svakom korisniku po individualnim zahtjevima i potrebama, s logotipom poduzeća i dodatnim jedinstvenostima koje korisnik sam zatraži.

Pretraživanje

Opcije pretraživanja baze podataka

Napredne mogućnosti pretraživanja omogućuju najjednostavniji način pronalaska starijih zapisa uz poznato sučelje.

Odabirom više kriterija pretraživanja moguće je suziti prikaz rezultata neovisno radi li se o par desetaka zapisa ili stotinama tisuća zapisa.

Više o pretraživanju možete pročitati ovdje.

Share on Facebook

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Kontakt

Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 46 40 222 ili 225
 fax: +385 1 46 40 227

e-mail: info (at) mag.hr
skype: maginformatika

OIB: 93224926556
Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080668129
pogledajte više podataka 

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz