Mag informatika

Crystal reports - FAQ

Crystal report - FAQ

 

Zašto bih koristio usluge Mag informatike za naše izvještajne sustave?

Naravno da nismo jedini koji vam mogu pomoći oko izrade novih ili izmjene postojećih izvještaja. Čak štoviše, većina korisnika može naučiti osnove rada sa izvještajima već za nekoliko sati. No bez obzira na to, naše iskustvo i znanje nam olakšava identificirati stvarne potrebe naručitelja a nakon toga i kreirati odgovarajuće izvještaje od kojih možete imati velike koristi. Možemo kreirati idealni report izuzetno brzo što znači da i vaša tvrtka ranije počinje imati koristi od našeg angažmana u ubrzati donošenje poslovnih odluka.

Koje alate u radu sa izvještajima koristi Mag informatika?

Naš cilj je da proizvedemo najbolje izvještaje za klijenta. Isto kako i bilo koja druga struka koristi odgovarajuće alate za njihov posao, tako i mi koristimo niz alata kojima kreiramo odgovarajuće izvještaje za svakog klijenta. 

Izvještaje izrađujemo pomoću paketa Crystal Reports, vjerojatno i najboljeg editora za izradu izvještaja a uz njega i odgovarajuće alate za kreiranje procedura, programske module, web izvještaje i automatizirano slanje izvještaja. Upotrebom tog alata možemo automatizirati slanje izvještaja na email u određeno doba dana ili pozivom iz neke aplikacije.

Već mi ovako "puna kapa" informacija. Zašto bih trebao još?

Svi se borimo sa zasićenjem informacijama. Međutim, sastavni dio te "borbe" je upravo baratanje informacijama koje su nam zaista bitne u odgovarajućem trenutku. Neovisno o tome trebamo li običnu listu klijenata određene kategorije ili ukupni promet po kategorijama i djelatnostima i partnerima na jednom papiru, bitno je da dobijemo odgovarajuću informaciju u trenutku kad je trebamo.
 

Kolika je cijena izrade nekog izvještaja?

Kada nas kontaktirate sa zahtjevom za novim izvještajem, najbitnije je pripremiti dobru specifikaciju tj. kvalitetno nam objasniti što zapravo trebate. Ovisno o kompleksnosti samog izvještaja, izrada može trajati 2 ili 4 sata (najčešće) ali isto tako i cijeli dan ili čak više dana.
 
 
Trebate više informacija? Kontaktirajte nas
Share on Facebook

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Kontakt

Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 46 40 222 ili 225
 fax: +385 1 46 40 227

e-mail: info (at) mag.hr
skype: maginformatika

OIB: 93224926556
Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080668129
pogledajte više podataka 

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz