Mag informatika

VAŽNO!!! - RADNO VRIJEME 24. i 31.12.2015. godine!

Dragi naši korisnici,

Radno vrijeme Mag informatike, na dane 24.12. i 31.12,. je od 08:00 - 13:00 sati za sve pozive i upite.

Za hitne pozive i intervencije dostupni smo na dežurne brojeve mobitela: 098 302 308 ili 091 9097 979. 

Sretne blagdane, te uspješnu Novu 2016. godinu želi Vam ekipa Mag informatike!

Share on Facebook

Preuzimanje WIN 10 na računala i utjecaj na aplikacije

Dragi klijenti i korisnici Mag poslovnih aplikacija,

Molimo Vas da PRIJE preuzimanja i instalacije WIN 10 sustava kontaktirate Mag kako bi napravili sve potrebne korake kako ne bi došlo do gubitka baza i podataka.

Hvala

Ekipa Maga

Share on Facebook

Uspješna (re)certifikacija sustava Poliklinika!

Dragi naši klijenti i korisnici,

S posebnim ponosom objavljujemo kako je naša aplikacija Poliklinika dobila još jedan certifikat te je time potvrdila svoje mjesto među specijaliziranim proizvođačima softvera za specijalističko konzilijarnu zdravstvenu zaštitu – G9. 

"Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje je dana 24.06.2015 izvršio provjeru Vašeg programskog rješenja za specijalističko konzilijarnu zdravstvenu zaštitu – G9. Kako je provjera rezultirala pozitivnim rezultatom, ovim Vam pozivamo na potpisivanje i preuzimanje zapisnika."

Ponosna ekipa Mag informatike! 

Share on Facebook

Novi modul Knjige Urudžbenog zapisnika - izvoz datoteke .epk prema sustavu e-PK Hrvatske pošte

S posebnim zadovoljstvom predstavljamo novi modul Knjige urudžbenog zapisnika koji omogućava brzu i jednostavnu izradu e-PK datoteke koju je moguće dostaviti u e-PK sustav Hrvatske pošte.

Posebnost ovog modula je priprema i izvoz svih izlaznih pošiljaka u jednu datoteku. Gotova datoteka se na jedan klik prebacuje u e-PK, a korisnicima se olakšava rad jer se izbjegava ručno vođenje u MS Excelu ili stvarnoj papirnoj knjizi, te je na taj način i znatno skraćeno vrijeme čekanja obrade dostavljenih pošiljaka na prijamnom pultu HP-a.

Svi korisnici koji imaju puno izlaznih pošiljaka od sad mogu predavati elektronske prijamne knjige i tako si olakšati rad s istima. Organizacija slanja velikih količina pošiljaka bez ispisivanja papirnih obrazaca sada je znatno olakšana i u konačnici svima štedi vrijeme, novac i papir.   

Aplikacija će biti omogućena svim zainteresiranim korisnicima obzirom da će finalna verzija biti izdvojena kao zasebna aplikacija te neće ovisiti o licenčnom pravu Knjige urudžbenog zapisnika.

Kako to izgleda u praksi?

1. KORAK

Priprema pošiljaka: Korisnik važe pošiljku, lijepi odgovarajuće naljepnice i prijamne brojeve na knjižene pošiljke ili ih ispisuje na omotnice. Korisnik unosi podatke o pošiljci.

2. KORAK
Prijenos datoteke na web sustava e-PK: Korisnik u Knjizi urudžbenog zapisnika kreira datoteku u formatu .epk (tekstualnom).

3. KORAK
Predaja datoteke: Predaja datoteke na obradu u sustav Hrvatske pošte.

4. KORAK
Predaja pošiljaka u poštanskom uredu ili u sortirnici: Radnik Hrvatske pošte obavlja identifikaciju i ulaznu
kontrolu pošiljaka.

5. KORAK
Verifikacija popisa pošiljaka i formiranje PK: Ovaj korak obuhvaća zaprimanje pošiljaka, ovjeru i izdavanje odgovarajuće potvrde.

Hrvatska pošta svojim ugovornim korisnicima pruža bržu uslugu preuzimanja pripreme za slanje pošiljaka, putem elektronske prijamne knjige (e-PK). 
e-PK je sustav koji omogućuje predaju prijamnih knjiga, s podacima o pošiljkama, u elektronskom obliku putem interneta. e-PK sustav Hrvatske pošte je potpuno besplatan za sve korisnike, a za korišenje sustava trebate pristup internetu i korisnički račun otvoren kod Hrvatske pošte. 

Više možete pročitati na: https://epk.posta.hr/

 

Za svoju probnu verziju aplikacije, slobodno se javite u Mag, na broj 01/46 40 222 ili na mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Share on Facebook

Intervju sa osnivačem i direktorom Miroslavom Milakom

Pročitajte u intevjuu za Tehnološki park, što o tvrtki danas misli njezin osnivač i direktor, g. Miroslav Milak.

"Za biti poduzetnikom u hrvatskoj treba imati puno volje i živaca. Od trenutka otvaranja tvrtke pa do osvajanja tržišta i nagrada dug je put. Malo je sretnika koji imaju sreću da su odmah uspjeli svoju ideju dovesti do realizacije i tako prikupiti dovoljno kapitala za miran i bezbrižan rad. U svakom slučaju, kod nas postoji i mreža poslovnih anđela i nekoliko poslovnih inkubatora, pa je danas malo lakše početi nego prije desetak godina.

U svakom slučaju, oboružajte se strpljenjem i ako preživite prve dvije poslovne godine, preživjet ćete i ostale."

Više: http://www.tehnopark.hr/Intervju-mjeseca/Mag-informatika-kvaliteta-posvecena-klijentu

Share on Facebook

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz