Mag informatika

Poštovani korisnici Mag poslovnih aplikacija,


Obavještavamo Vas da će u periodu od 30.04. - 06.05.2014. godine Tehnička podrška i usluge Maga biti teže dostupne.

Naime, unutar Tehnološkog parka u kojem se nalazi tvrtka Mag informatika, izvode se građevinski radovi. Sukladno tome, u prostorije tvrtke nećemo moći ući u navedenom periodu. Podrška će se pružati primarno za hitne intervencije korisnicima, a svi upiti i zahtjevi će se rješavati kako se zaprime odnosno prema prioritetu hitnosti.

Molimo Vas za razumijevanje ukoliko nas ne možete iz prve dobiti na telefone, jer će telefoni biti preusmjereni na dežurne mobitele.

Sve pozive molimo upućujte na:  +385 (0)98 302 308 ili +385 (0)91  9097 979.

Najlakše ćete nas dobiti na email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. na koji će se promptno odgovarati u periodu od 08:00 - 16:00 sati kao i inače. 

Zahvaljujemo na razumijevanju. Ekipa Maga.

Fiskalizacija u Hrvatskoj - Odakle početi?

Za početak rada potrebno vam je sljedeće:

MAG-POS

  1. Prilagođena IT oprema i uređaji, uključujući i prikladan printer za račune, ovisno o tome kakve račune ste do sada izdavali. Uglavnom nećete mijenjati opremu kojom ste se do sada služili, bitnije je da se softver koji koristite prilagodi novonastalim potrebama
  2. Prilagođen softver. MAGPOS aplikacija je rješenje koje u potpunosti pokriva sve potrebe svih poslovnih korisnika, bez obzira na djelatnost, količinu računa ili veličinu tvrtke
  3. Certifikat FINE - Obveznici fiskalizacije trebaju radi provedbe fiskalizacije od Fine nabaviti produkcijski aplikativni digitalni certifikat. Postupak registracije odnosno izdavanja aplikativnih certifikata reguliran je zakonom, a provodi se u Registracijskim uredima Fine
    Napomena: Uskoro će za obveznike fiskalizacije biti omogućena unaprijeđena verzija načina predaje dokumentacije koja podrazumijeva elektroničke obrasce, odnosno elektroničku predaju dokumentacije za izdavanje aplikativnog certifikata. (IZVOR: FINA WEB)
  4. Stalna internet veza, nebitno od kojeg operatera. Ne mijenjajte operatera zbog fiskalizacije, svaka internet veza bit će dovoljna, čak i ona mobilna, putem internet mobilnih stickova. Jedino s analognim dial-up modemom nećete moći raditi.
  5. I krenite s radom! 

Za pitanja, savjete ili preporuke stojimo svima na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte bez obzira da li ste naš korisnik ili ne. Ako je u našoj domeni, rado ćemo Vam pomoći.

Mag informatika 01- 46 40 222 This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

MAG-POS

Share on Facebook
comments

Tehnička podrška - live chat

Zopim

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz