Mag informatika

Poštovani korisnici Mag poslovnih aplikacija,


Obavještavamo Vas da će u periodu od 30.04. - 06.05.2014. godine Tehnička podrška i usluge Maga biti teže dostupne.

Naime, unutar Tehnološkog parka u kojem se nalazi tvrtka Mag informatika, izvode se građevinski radovi. Sukladno tome, u prostorije tvrtke nećemo moći ući u navedenom periodu. Podrška će se pružati primarno za hitne intervencije korisnicima, a svi upiti i zahtjevi će se rješavati kako se zaprime odnosno prema prioritetu hitnosti.

Molimo Vas za razumijevanje ukoliko nas ne možete iz prve dobiti na telefone, jer će telefoni biti preusmjereni na dežurne mobitele.

Sve pozive molimo upućujte na:  +385 (0)98 302 308 ili +385 (0)91  9097 979.

Najlakše ćete nas dobiti na email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. na koji će se promptno odgovarati u periodu od 08:00 - 16:00 sati kao i inače. 

Zahvaljujemo na razumijevanju. Ekipa Maga.

Oftalmološka Poliklinika dr. Balog novi korisnik aplikacije Poliklinika!

S velikim zadovoljstvom objavljujemo da je Poliklinika dr. Balog službeno započela sa radom te da se u segmentu obrade pacijenata za sve brine Mag informatika. 

Osijek je tako dobio jednu od najopremljenijih i najsuvremenijih oftamoloških ordinacija u RH, što će uvelike omogućiti poboljšanje kao i pružanje medicinskih usluga koje do sada nisu bile dostupne u toj regiji. Liječnički tim, na čelu s dr. Slavenom Balogom, ravnateljem Poliklinike, čine priznati specijalisti oftamologije s posebnim subspecijalizacijama za pojedini segment oka.

Cijelom timu dr. Baloga želimo dobrodošlicu u veliku obitelj korisnika Mag poslovnih aplikacija, te im želimo ugodan rad!

Za sve zainteresirane, broj Poliklinike Balog je: 031 326 141

Share on Facebook
comments

Tehnička podrška - live chat

Zopim

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz