Zašto Mag informatika?

Vrijednost prihvatljive cijene

Mi Vam nudimo vrijednost adekvatnu za ono što ste platili. Ne samo što ste dobili softver, nego ste dobili i strateškog partnera u nama koji će vas pratiti na svim područjima koja pokrivamo. Neovisno radi li se o nadogradnji postojećeg softvera, pomoć i oko drugih proizvoda, izrada izvještaja itd, mi smo tu za vas!

Kvalitetna tehnička podrška

Budimo realni. Nije dovoljno samo prodati proizvod, već i stajati iza njega. Uz kvalitetu proizvoda, tehnička podrška i pomoć u radu s proizvodom je barem 50% uspjeha kod klijenta. Kada želite pomoć, možete je zatražiti u bilo koje doba tijekom radnog vremena i to od nekog tko vas razumije i brine se o vašim potrebama. Pitajte naše postojeće klijente za njihovo iskustvo.

Besplatno probno razdoblje

S 30 dana probnog roka, možete isprobati bilo koji naš proizvod. Bez objašnjenja možete odustati od korištenja naših proizvoda, međutim iskustvo nam je pokazalo da nakon početnog upoznavanja, klijenti vrlo brzo stječu povjerenje u nas.

Jamčimo zadovoljstvo!

Ne kupujete samo softver, mi ovdje stvaramo partnerske odnose. Želimo da vaš biznis uspije i napreduje, jer smo kada ste vi, tada smo i mi uspješni. Predani smo zajedničkoj suradnji, ovdje smo radi naših klijenata.

Stručnjaci kojima možete vjerovati

Kada zapošljavamo, dajemo priliku mladim, vrijednim, strastvenim ljudima koji žele naučiti puno toga. Naravno, oni su pod budnom paskom iskusnijih članova tima, tako da ništa ne prepuštamo slučaju. Naš klijent rijetko kada dobije “ne” kao odgovor, a ukoliko se od nas traži nešto što nije u skladu s pravilima struke, uvijek dajemo alternativu da sve strane budu zadovoljne.

Iskustvo na koje se možete osloniti

Početkom ovog stoljeća samostalno smo započeli razvoj raznih projekata. Službeno smo se okupili i započeli s radom tijekom 2004. godine. Danas, a preko 150 klijenata, čak i u krizi, nastavljamo razvoj i širenje na nova tržišta, te ćemo nakon desetljeća postojanja reći: Ponosno služimo zadovoljne klijente diljem svijeta.