Postanite naš distributer

Affiliate program

Zahvaljujemo na interesu za distributera proizvoda Mag informatike. Znamo da su vaše znanje i entuzijazam vitalni za napredak i opći uspjeh tvrtke i iz tog razloga želimo da svi zajedno budemo dio uspjeha.

Kao distributer, možete ostvariti 10-30% provizije na softver. Ovakav način zarade ne može biti jednostavniji. Sve što trebate je preporučiti nas svojim prijateljima, klijentima, poslovnim suradnicima, a mi ćemo odraditi sve ostalo.

Cijeli distributerski program je osmišljen da distributerima osigura prihod od prodaje i naplate posla za koji su zaslužni. Kupnja softvera za vlastite potrebe se ne uključuje u ovaj program.

Distributerski program po zemljama

Mag informatika traži kompanije i pojedince za distribuciju naših proizvoda u njihovim državama. Prilika je to za dodatnu zaradu i popunjavanje palete proizvoda za svaku tvrtku koja se bavi:

  • održavanjem informatičkih sustava
  • prodajom informatičke opreme
  • savjetovanjem
  • web marketingom
  • i dr.

Svaki distributer može imati vlastite cijene koje usklađuje sa Mag informatikom, a prilagođene su pojedinom tržištu. Obzirom da svako tržište ima svoje zakonitosti i pravila kao i ekonomsku moć, spremni smo prilagoditi cijene posebno za svaku priliku.

Zašto postati distributer?

Download verzija ne zadovoljava vaše zahtjeve? Postanite naš distributer i ponudite naš softver i u vašoj zemlji. Postanite naš Distributer i ponudite box verzije naših proizvoda u vašoj zemlji. Ovaj način partnerstva je vrlo pogodan za tvrtke koje rade sa prodajnim mjestima. Možemo Vam ponuditi dva distributerska programa, jedan za krajnjeg korisnika, a drugi za korporativne klijente. Naš marketinški tim će biti više nego sretan da vam ponudi sve primjere i ostale materijale kao što su opisi proizvoda, usporedne preglede različitih proizvoda, softvera kataloge, galerije i mnoge druge u svrhu promicanja naših proizvoda u vaš prodajni kanal.

Nakon potpisivanja Ugovora, bit ćete spremni za prodaju poslovnih rješenja Mag informatike.

Za detaljne informacije o Distributerskom programu, molim vas kontaktirajte nas na email: uprava (at) mag.hr