Razvoj poslovnih aplikacija

altNaše razvojno iskustvo sa Visual basicom se uglavnom sastoji od razvoja poslovnih aplikacija, razvoja baza podataka, te razvoja aplikacija prema željama korisnika. Kako naši programeri konstantno napreduju, možemo izvršiti konverzije postojećih Visual basic aplikacija u VB.NET. Za konverziju, slobodno nas kontaktirajte.

Svi naši programeri imaju veliko iskustvo u rješavanju problema korisnika, te su izrazito dobri u komunikaciji i razumijevanju klijenata. Nakon izrade aplikacije, naša tehnička podrška je ovdje kako bi pomogla prilikom savladavanja i usvajanja svakog aspekta vaše nove aplikacije.

Baze podataka

altOd početka rada, Mag informatika je razvila ili sudjelovala u razvoju desetina različitih baza podataka upotrebom modernih tehnologija koje su u primjeni na opće zadovoljstvo klijenata. Stručnost u izradi baza podataka se primjenjuje sa svakom našom aplikacijom u stabilnosti i brzini obrade podataka neovisno o kako se velikoj količini podataka radi.

Visual Basic.NET

visual_studioPotpuna stručnost i dokazano iskustvo za izradu bilo kakvog weba i aplikacije sa velikom funkcionalnošću. Naš osnovni cilj, tijekom procesa je razumijevanje i zadovoljenje potreba korisnika i unaprijeđivanje poslovnog procesa. Uz zajednički napor naručitelja i nas, možemo isporučiti aplikacije u zadanom vremenskom roku.

Tehnologije

Pružamo usluge izrada baza podataka za većinu glavnih platformi i operativnih sustava korištenjem SQL Server, MySQL, MsAccess i drugih, baziranih na Windows platformi sa IIS ili Apache serverima.

Probne verzije

Svaki naš proizvod možete isprobati bez obveze u roku od 30 ili čak i više dana. Nakon što preuzmete probnu verziju softvera sa naše stranice, te ga instalirate, možete isprobavati SVE funkcije dok ne istekne probni period, te nakon toga aplikaciju trebate registrirati.