Mag informatika

Poštovani korisnici Mag poslovnih aplikacija,


Obavještavamo Vas da će u periodu od 30.04. - 06.05.2014. godine Tehnička podrška i usluge Maga biti teže dostupne.

Naime, unutar Tehnološkog parka u kojem se nalazi tvrtka Mag informatika, izvode se građevinski radovi. Sukladno tome, u prostorije tvrtke nećemo moći ući u navedenom periodu. Podrška će se pružati primarno za hitne intervencije korisnicima, a svi upiti i zahtjevi će se rješavati kako se zaprime odnosno prema prioritetu hitnosti.

Molimo Vas za razumijevanje ukoliko nas ne možete iz prve dobiti na telefone, jer će telefoni biti preusmjereni na dežurne mobitele.

Sve pozive molimo upućujte na:  +385 (0)98 302 308 ili +385 (0)91  9097 979.

Najlakše ćete nas dobiti na email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. na koji će se promptno odgovarati u periodu od 08:00 - 16:00 sati kao i inače. 

Zahvaljujemo na razumijevanju. Ekipa Maga.

Nova web stranica posvećena fiskalizaciji!

Dragi posjetitelji i poslovni partneri,

Kao što već vjerojatno svi znate, Hrvatska se sprema na uvođenje fiskalnih blagajni u blagajničko poslovanje svih poslovnih subjekata koji rade sa gotovinom i/ili karticama.

Stručnjaci Mag informatike razvijaju aplikaciju MagPOS namijenjenu radu s fiskalnim računima. Uz novu aplikaciju osmislili smo i internet stranicu namijenjenu tom softverskom rješenju.

Adresa je: www.mag-pos.com

MAG-POS

Na stranici možete pronaći najčešće postavljena pitanja vezana za fiskalizaciju, popis funkcija koje nudi naše rješenje fiskalne blagajne, te mnoge druge zanimljivosti, ali najbolje bi bilo da se sami uvjerite.

Ukoliko imate prijedloge za nas, ili primijetite da smo nešto izostavili slobodno nam javite mailom na info(at)mag.hr.

 

mag_xl_logo_300dpi

Share on Facebook
comments

Tehnička podrška - live chat

Zopim

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz