online evidencija radnog vremenaMAG-ERA je prva online aplikacija za evidenciju radnika i radnog vremena (šihterica) koja u potpunosti prati pravilnik o načinu vođenja evidencije radnika i radnog vremena.

Riječ je o web aplikaciji za online vođenje evidencije radnog vremena i radnika za koju nije potrebna instalacija već se pokreće iz web preglednika, s bilo kojeg računala koje ima pristup internetu.

Iz aplikacije je moguće evidentiranje tipova radnog vremena određenih pravilnikom, aktivno vođenje radnog vremena, planiranje godišnjeg odmora za svakog zaposlenika, automatski unos evidencije s tipom radnog vremena i danima koje korisnik odabere, kao i mnoge druge funkcije.Omogućeno je uređivanje evidencije radnog vremena na dnevnoj bazi unosa u vremenskim intervalima i do 15 minuta.

Posjetite nas i na stranici www.mag-era.com i pročitajte više o aplikaciji za evidenciju radnika i radnog vremena.

U mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 30 dana. Nudimo postavljanje aplikacije na željeno računalo korisnika spajanjem putem interneta. Instalacija uključuje i edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnom roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Probni period korištenja aplikacije

Probni period korištenja aplikacijeU mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 15 dana. Nudimo edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnom roku bez ikakve obveze najma aplikacije.

Online evidencija radnika i radnog vremena

Online evidencija radnika i radnog vremenaMAG-ERA je prva online aplikacija za evidenciju radnika i radnog vremena za koju nije potrebna instalacija već ju je moguće koristiti s bilo kojeg računala koji ime pristup internetu. Omogućeno je vođenje evidencije radnika i svih njihovih podataka koji su propisani pravilnikom, te je omogućeno vođenje evidencija radnog vremena i kreiranje izvještaja za obračun plaća.

Više o evidenciji radnika možete pročitati ovdje.

Više o evidenciji radnog vremena možete pročitati ovdje.

Proizvoljno radno vrijeme

Vođenje evidencije radnog vremena za djelatnike na mjesečnoj, tjednoj i dnevnoj bazi u različitim vremenskim intevalima.

Mjesečni unos vremena

Vođenje evidencije radnika za cijeli mjesec unaprijed na jedan klik miša. Omogućen je odabir više tipova radnog vremena, te planiranje i bilježenje godišnjih odmora svih radnika.

Konstantne nadogradnje

Konstantna prilagodba aplikacije korisnicima, nadogradnje i usavršavanje postojećih, te kreiranje novih funkcija.

Uz svaku novu nadogradnju dobiva se e-mail obavijesti, te je moguće sve nadogradnje pregledati s početne stranice same aplikacije.

Konstantna nadogradnja aplikacije

Smjenski i noćni rad

Omogućeno je vođenje evidencije radnog vremena za smjenski rad i noćni rad odabirom sati noćnog ili smjenskog rada koji se prikazuje na izvještaju.

Više o evidenciji smjenskog rada možete pročitati ovdje.

Dnevni unos vremena

Dnevni unos radnog vremena radnikaUređivanje evidencije na dnevnoj bazi preko odabira dnevne evidencije gdje je moguće najtočnije uređivanje tipova radnog vremena u različitim vremenskim intervalima do 15 minuta.

Izvještaji

Dnevni, tjedni i mjesečni izvještaji pogodni za obračun plaća na osnovi evidencije satnice radnog vremena.

Omogućen izvoz izvještaja u više formata za pojedinog radnika, na nivou odjela i za sve radnike.

Izvještaji radnog vremena zaposlenika

Više o izvještajima možete pročitati ovdje.

Tehnička podrška

Tehničku podršku možete ostvariti putem: email-a
info@mag.hr, internet chat-a (Live support) kojem se pristupa sa početne stranice evidencije, naših telefona, skypa (user: maginformatika), uskoro foruma te našeg novog proizvoda – sustava za podršku korisnicima (help desk) koji je u fazi beta testiranja.

Dodatne funkcije

Online aplikacija

Bez posebne instalacije na korisničkom računalu. Omogućen pristup s bilo koje lokacije u svijetu.

Postavke aplikacije

Omogućene razdvojene postavke aplikacije za tvrtku, organizacijsku jedinicu i djelatnika zasebno.

Automatizam dodavanja radnog vremena

Moguće je postaviti automatsko dodavanje radnog vremena za pojedinog radnika ili za sve radnike odjednom.

Automatsko slanje izvještaja na email

Omogućeno je automatsko postavljanje slanja izvještaja radnog vremena na jednu ili više email adresa.

Ručno slanje izvještaja na email

Svaki korisnik aplikacije u mogućnosti je poslati izvještaj radnog vremena radnika na odabranu mail adresu iz samog kalendara.

Poruke upozorenja

Poruka upozorava za svaku akciju koja prekoračuje opće postavke aplikacije koje postavi administrator.