Aplikacija Autoservis jednostavna je za upotrebu, te je dobro došla pomoć koja će u priličnoj količini zamijeniti ručnu evidenciju i vođenje poslovanja servisa.

Korisnici mogu naručivati vozila, izdavati račune, raditi s radnim nalozima, pretraživati postojeće dokumente, proučavati izvještaje i koristiti još mnogo korisnih funkcija.

Postoje dvije verzije aplikacije koje su namijenjene svim servisima ovisno o veličini i potrebama servisa.

Program za autoservis u naprednijoj verziji sadrži dodatne module kao što je cjelokupna evidencija skladišnog poslovanja, blagajničko poslovanje s blagajničkim izvještajima, evidencija narudžbe robe, automatsko kreiranje i evidencija primki i otpremnica, knjiga ulaznih i izlaznih računa, te mnoge druge funkcije.

Pogledajte ovdje tko sve koristi aplikaciju Autoservis

U mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 30 dana. Nudimo postavljanje aplikacije na željeno računalo korisnika spajanjem putem interneta. Instalacija uključuje i edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnom roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Uvoz podataka

Uvoz i izvoz podatakaUkoliko su podaci partnera, vozila ili drugih osoba vođeni u nekom programu tj. u bilo kakvom elektronskom obliku, nudimo mogućnost uvoza podataka u aplikaciju kako bismo olakšali prijelaz na našu aplikaciju, kako se ne bi moralo po drugi put unositi mnoštvo podataka.

Zapisnik od promjeni cijena

U aplikaciji se automatski evidentiraju zapisnici o promjeni cijene. Promjenom cijene unutar primke, računa, cijene stavke kataloga materijala/usluga, itd. kreira se zapisnik o promjeni cijene koji se kasnije preuzima u stavku knjige popisa nabave i prodaje robe. Stavku zapisnika moguće je i ručno kreirati.

Radni nalozi

Podaci radnog naloga servisaTemelj svakog posla u autoservisu zapravo čine radni nalozi. Od ispisa praznog naloga za inicijalni pregled vozila, preko kontrole učinka djelatnika i automatske izrade računa, radni nalozi su vjerojatno modul u kojem se provodi najviše vremena…

Više o radnim nalozima i servisu možete pročitati ovdje.

Katalozi

Katalozi sadrže sve podatke koji su potrebni za rad s aplikacijom. Jednostavna izmjena i dodavanje podataka omogućena je preko glavnih i pomoćnih općih kataloga.

Glavni katalozi aplikacije posebno su izdvojeni radi učestalosti korištenja.

Više o katalozima možete pročitati ovdje.

Pretraživanje

Opcije pretraživanja baze podatakaNapredne mogućnosti pretraživanja omogućuju najjednostavniji način pronalaska starijih zapisa uz poznato sučelje.

Odabirom više kriterija pretraživanja moguće je suziti prikaz rezultata neovisno radi li se s desecima ili stotinama tisuća zapisa.

Više o pretraživanju možete pročitati ovdje.

Knjiga URA, Knjiga IRA

Evidentiranje ulaznih i izlaznih računa, automatsko ili ručno kreiranje unosa sistemom zaključivanja dokumenata. Evidencija stanja naplate, statusa računa, načini plaćanja, te izvještaj prometa po razdoblju, ovisno o načinu plaćanja, ispis knjige, prema načinu plaćanja u razdoblju, po dobavljačima itd.

Više o knjigama URA i IRA možete pročitati ovdje.

Skladišno poslovanje

Skladište i skladišno poslovanjeEvidencija kompletnog skladišta, kartice artikala, neograničen broj skladišta na raznim lokacijama, promet skladišta, upozoravanje na kritične količine, prikaz stanja u izradi računa i naloga i još mnogo toga u modulu skladišno poslovanje.

Više o skladišnom poslovanju možete pročitati ovdje.

Blagajničko poslovanje

Kompletno blagajničko poslovanje, više blagajni, automatsko kreiranje dnevnika, izrada uplatnica i isplatnica, obrada salda, stanja i donosa kroz blagajničke dnevnike, izvještaji i još mnogo toga u modulu blagajničko poslovanje.

Više o blagajničkom poslovanju možete pročitati ovdje.

Knjiga popisa o nabavi i prodaji robe

U stavku knjige popisa preuzima se stanje prodajne cijene s PDV-om (zapisnici o promjeni cijena, primke, početna stanja, odobrenja i računi) koje je moguće preuzeti u svakom trenutku.

U knjizi se prikazuje automatski izračun zaduženja, razduženja i ukupan saldo u odabranom razdoblju.

Raspored i naručivanje vozila

Kalendar naručivanja servisaRadi što bolje učinkovitosti, kroz raspored je jasno vidljiv pregled zauzetosti svih linija servisa, mogućnost preciznog naručivanja, te prikaz važnih informacija kao što su, na primjer, vozila trenutno u obradi.

Računi i predračuni

alt
Bez izdavanja računa  nije moguće poslovati. Omogućena je kontrola uplata, dugovanje klijenata, praćenje kompletnog poslovanja itd. Postoji mogućnost prilagodbe izgleda računa vlastitim potrebama, te nakon konzultacija s našim stručnjacima, vjerujemo da ćete biti zadovoljni stupnjem automatizma izrade računa.

Više o fakturiranju možete pročitati ovdje.

Vozila i vlasnici

altKada se zaprimi vozilo, uglavnom se prije servisa želi pregledati povijest učinjenih radova na tom vozilu, bez obzira da li je u međuvremenu promijenilo vlasnika ili ne. Iz tog razloga, svi radni nalozi su temeljeni su i vezani uz vozilo, iako se račun izdaje vlasniku. Na taj način je moguće pregledati kompletnu povijest radova, po partneru (za sva njegova vozila) ili po vozilu.

Razne funkcije

 • Evidentiranje svih klijenata
 • Razni izvještaji i analize
 • Lista ponuda i računa (IRA)
 • Besplatno korištenje programa 30 dana
 • Jednostavna promjena postavki aplikacije – obje verzije

Više o funkcijama možete pročitati ovdje.

Nadogradnje

 • nadogradnje prema vlastitim potrebama
 • praćenje zakonskih promjena
 • prilagodba jezika i lokalizacija
 • korekcija izvještaja i memoranduma
 • individualne nadogradnje
 • […]

Izvještaji

Pomoću izvještaja unaprijedite svoje poslovanje i poboljšajte svoje poslovne odluke. Od ispisa raznih računa i ostalog, do analize učinka djelatnika, te skupnih računa.

Više o izvještajima možete pročitati ovdje.

Prilagodba ispisa

Prilagodba ispisa podatakaSvaki ispis prilagođen je jednostavnom korištenju i ispisu na pisač. Ispis izvještaja, računa i ostalih dokumenata moguće je prilagoditi svakom korisniku prema njegovim individualnim zahtjevima i potrebama, s vlastitim logotipom servisa i dodatnim jedinstvenostima.

Više o izvještajima možete pročitati ovdje.