Mag informatika

Articles

Webinars

Što je webinar?

WebinarInternet (online) treninzi Mag informatike prvenstveno su namijenjeni svim postojećim i budućim korisnicima koji žele podrobnije informacije o proizvodima tvrtke Mag informatika. Naravno, prezentacije i pomoć su dostupni i nakon izvršene kupovine.

Pogledajte aplikaciju MAG-ERA u akciji na vlastitom ekranu uz naše predavače i pitajte sve što vas zanima, neovisno radi li se o postojećoj funkciji, nekoj specifičnosti poslovanja ili možda nadogradnji aplikacije radi zadovoljenja vaših poslovnih potreba.

Prednosti i zašto sudjelovati

Seminar pokriva osnovne funkcije aplikacije MAG-ERA, demonstrira tehnike njihova korištenja i pokazuje kako na najbrži način i u što kraćem vremenu doći do rezultata i evidenciju radnika učiniti što lakšom.

Na prezentaciji

Tijekom prezentacije moći ćete vidjeti kako:

  • evidentirati organizacijske jedinice
  • evidentirati djelatnike
  • raditi sa evidencijom vremena (redovan rad, službeni put, bolovanje...)
  • ispisati izvještaj za svakog uposlenika i odjel
  • i mnoge druge stvari vezane uz evidenciju djelatnika

Kako se prijaviti

Webinari počinju u dogovorno vrijeme koje se zakaže u suradnji sa zainteresiranim stranama. Molimo, prijavite se otprilike 5 minuta prije početka dogovorene prezentacije.

Nakon prijave, dobiti ćete email potvrde sa obavijestima o webinaru.

Što je webinar ? (eng. webinar - web based seminar)

Prezentacija, predavanje, radionica ili seminar koji se prenosi putem Interneta u realnom vremenu a uključuje video, audio i tekstualnu komunikaciju između sudionika. Glavna značajka webinara je njihova interaktivnost, odnosno mogućnost davanja, primanja i komentiranja informacije što omogućava interakciju između predavača i sudionika, koji se nalaze na više različitih fizičkih lokacija.

Share on Facebook

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz