Dragi naši sadašnji i budući korisnici,

Željeli bi Vas obavijestiti kako je dana 18.05.2011. godine ˝Mag informatika˝ uspješno certificirala aplikaciju „Poliklinika“ i povezala se sa CEZIH-om u segmentu e-Uputnica.

Potpisivanjem Ugovora sa Ministarstvom zdravstva o poslovnoj suradnji u projektu informatizacije primarne zdravstvene zaštite CEZIH-a, za djelatnosti Izvanbolničko specijalističko konzilijarna zdravstvena zaštita (SKZZ) – G9, Mag informatika je krenula u proces povezivanja aplikacije sa centralnim zdravstvenim sustavom. Tijekom nekoliko intenzivnih mjeseci dodatnog razvoja, aplikacija je konačno certificirana za slijedeće djelatnosti (uključujući sve djelatnosti koje počinju s brojem 2):

2010000 Interna medicina 2500000 Radiologija
2060000 Neurologija 2500300 CT-kompjuterizirana tomografija
2060020 Neurološka dijagnostika – UZV, TCD, Dopler karotida 2500400 MR-magnetska rezonanca
2060040 Neurološka dijagnostika – elektrofiziologija 2530000 Klinička citologija
2170000 Oftalmologija 2550000 Medicinska biokemija
2170010 Oftalmološka dijagnostika 2600000  Hemodijaliza 
2050000 Fizikalna medicina i rehabilitacija 2510100  PET-CT (jedini u Hrvatskoj!)

O APLIKACIJI

Aplikacija je namijenjena svim ustanovama koje pripadaju sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti a mogu biti ili jesu ugovorni partneri sa HZZO-om. Naime ne samo da ćete preuzimati uputnice sa portala CEZIH-a, već ćete uz izvršen pregled i obradu pacijenta slati nalaze nazad u sustav CEZIH-a, što je jedini način završetka obrade same e-Uputnice. Aplikacija „Poliklinika“ je u potpunosti spremna povlačiti i slati podatke (to je uvjet certifikata) te će Vam na vrlo jednostavan način olakšati i minimizirati potrebne korake za proces prijenosa podataka. Proces obrade pacijenta i Vaša naplata od HZZO-a ovisit će o ovim procesima, stoga donesite pravu odluku i odaberite najbolju aplikaciju za Vaše poslovanje.

Do 01.07.2011 godine, sve ordinacije u djelatnosti primarne zdravstvene zaštite moraju slati u CEZIH e-crvene uputnice, a ordinacije SKZZ (sekundarna ZZ) moraju biti povezane s CEZIH-om te dohvaćati e-Uputnice i na CEZIH slati nalaze putem odabrane aplikacije.

Naravno da time ne isključujemo sve ostale ordinacije privatne prakse koje također mogu koristiti aplikaciju Poliklinika za svrhe praćenja pacijenata i naplate usluga sa kompletnom pripremom za računovodstvo. Pokrivene su sve vrste i veličine poliklinika bez obzira na djelatnost i užu specijalizaciju. Aplikacija obiluje izvještajima za upravu kao i sve redovne potrebne izvještaje, od dnevnog utrška blagajne do cjelokupnih statistika grupiranih po različitim kriterijima. U svakom slučaju, isprobajte aplikaciju potpuno besplatno.

Kako bi Vam olakšali prijelaz na CEZIH, i siguran rad sa HZZO-om, putem ovog dopisa željeli bismo Vam ponuditi posebne uvjete prelaska i nabave povoljne te vrlo jednostavne aplikacije „Poliklinika“:

–          1 + 1 BESPLATNO za sve kupljene licence do kraja godine, za sve koji se odluče upravo za prelazak za našu aplikaciju. Jednu kupite druga Vam je potpuno besplatna!!!

–          POTPUNO BESPLATNO 3 mjeseca održavanja aplikacije bez ikakve naknade

–          POTPUNO BESPLATNO radni sati programera za nadogradnje po potrebama svake ordinacije pojedinačno do najviše 20 radnih sati, ovisno o broju licenci

–          POTPUNO BESPLATNO probno korištenje aplikacije najmanje 30 dana (po potrebi i više) kako bi bez ikakve obaveze mogli isprobati da li aplikacija odgovara za sve Vaše potrebe

–          POTPUNO BESPLATNO povezivanje Vaših čitača SMART kartica medicinskog osoblja sa potrebnim certifikatima koji se moraju postaviti na svako računalo s kojeg će se raditi nalazi i dohvat uputnica

–          POTPUNO BESPLATNO korištenje aplikacije MAG-ERA za vođene evidencije radnika i radnog vremena u trajanju od 6 mjeseci, za sve NOVE korisnike koji se odluče na prelazak

Jamstvo programskog rješenja

Programsko rješenje isporučujemo pod uvjetima prema principu EULA (Ugovor sa krajnjim korisnikom), te korisnik time dobiva pravo trajnog korištenja programskog rješenja, bez mogućnosti daljnje distribucije, prodaje ili davanja na korištenje trećim osobama bez pismenog odobrenja tvrtke Mag.

Rok isporuke

Rješenje kompletirano u cijelosti možemo isporučiti u dogovorenom roku, uključujući Vašu punu suradnju za bilo kakve nejasnoće, iako radnu verziju rješenja implementiramo već nakon cca 10 radnih dana od dana potpisa Ugovora.

Obuka korisnika

Za vrijeme trajanja Ugovora o održavanju, korisnici imaju kompletnu podršku za upotrebu softverskog rješenja.

O NAMA

Mag informatika je tvrtka registrirana početkom 2004. godine i danas djeluje na gotovo svim područjima primjene informatičkih tehnologija. Svoje znanje i iskustvo, te poslovne i organizacijske sposobnosti dokazali smo radom na projektima u raznim hrvatskim tvrtkama. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja i implementacija raznih softverskih rješenja, informatička edukacija, te razvoj sadržaja i poslovanja na Internetu. Sve projekte provodimo u skladu sa pravilima struke, uz korištenje modernih i pristupačnih tehnologija te ih isporučujemo po sistemu ključ u ruke u najkraćem mogućem vremenu.

Nagradama na INOVI 2009. godine i ARCI 2010. godine, Mag informatika se smjestila u sam vrh tvrtki sa inovativnim rješenjima na državnoj razini. To dokazuje profesionalizam i predanost cilju zadovoljstva našim korisnika.

Nositelji smo i ISO 9001:2008 certifikata kojim jamčimo kvalitetu rada i vrhunsku kvalitetu svih naših usluga.

Nekoliko izdvojenih korisnika aplikacije:

  • Poliklinike Medikol – Zagreb, Rijeka, Split, Čakovec
  • Poliklinika Bilić vision
  • Poliklinika dr. Mario Zambelli Rijeka
  • Poliklinike Monokl
  • Poliklinike dr. Mešter, Zagreb i Zadar
  • Poliklinika za fizikalnu medicinu dr. Žugaj
  • Poliklinika Dijagnostika 2000
  • Poliklinike Nephromed II (Fresenius medical care)
  • Poliklinika dr. Kalajžić Split (Euromedic grupa)
  • Poliklinika dr. Čavka
  • Poliklinika K-centar
  • Poliklinika NEURON Zagreb (Hrv. Institut za istraživanje mozga)
  • Poliklinika Vura Karlovac
  • Poliklinika za oftalmologiju i ginekologiju dr.Medić, dr.Žuljan, dr. Jukić


ZA KRAJ

Napomena za slučaj da niste znali:

SVE pravne osobe koje prikupljaju osobne podatke klijenata, pacijenata, zaposlenika ili partnera kao pravnih subjekata, te pohranjuju te podatke u bilo kakvom pisanom obliku (JMBG, OIB, MBOO…), u zakonskoj su obavezi prijaviti postojanje baze tih podatka Agenciji za zaštiti osobnih podataka. Javite nam se kako bi Vam objasnili proces prijave, a rado ćemo Vam pomoći i oko same prijave i to također  POTPUNO BESPLATNO.

Za sve dodatne informacije i upite molimo da nas kontaktirate na dolje navedene adrese ili telefone. Rado ćemo Vam pomoći oko odabira optimalnog rješenja za sve Vaše poslovne procese.

Očekujemo Vaš poziv i radujemo se mogućoj suradnji.

Srdačan pozdrav

preuzimanje uputnice s CEZUIH portala