Mag informatika

Poliklinika Marin Med iz Dubrovnika počela s radom!

Izrazita nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti vas o otvaranju nove poliklinike Marin Med u Dubrovniku koja je naš novi klijent i korisnik aplikacije „Poliklinika“.

Poliklinika Marin Med je opremljena suvremenom opremom, operacijskom salom, te bolničkim smještajem. Djelatnosti pokrivaju kardiologiju, neurologiju, ginekologiju, radiologiju, internu medicinu, ortopediju, kirurgiju i plastičnu kirurgiju, anesteziologiju, reanimaciju, te fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. 

Privatna poliklinika Marinmed je smještena u poslovnoj zgradi Grawe u ulici Ante Starčevića 45 u Na više od tisuću četvornih metara i na dvije etaže, pacijentima nudi preglede i zahvate na najmodernijim medicinskim uređajima poput magnetne rezonancije, CT-a, 4D ultrazvučnog aparata, a ima i vrhunski opremljenu operacijsku dvoranu, jednu od najopremljenijih u regiji.

Pozdravljamo cijeli tim poliklinike na čelu s dr. Lenzom, te im želimo ugodan rad!

Share on Facebook

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Kontakt

Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 46 40 222 ili 225
 fax: +385 1 46 40 227

e-mail: info (at) mag.hr
skype: maginformatika

OIB: 93224926556
Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080668129
pogledajte više podataka 

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz