Online aplikacija za vođenje evidencije podataka vezanih u nasilje u obiteljiPrva specijalizirana online aplikacija namijenjena udrugama za sprečavanje nasilja i pomoći žrtvama nasilja u obitelji.

Korisnik je u mogućnosti samostalno unositi potrebne podatke u odgovarajuće kataloge, te ih odabirati prilikom kreiranja ostalih zapisa.

Aplikaciji se pristupa putem interneta s bilo koje lokacije u svijetu i iz bilo kojeg preglednika. Aplikacija je zaštićena pristupnim podacima, koje dobivaju ovlašteni korisnici kako bi se spriječio neovlašteni ulazak i pregled podataka.

Prednost ovakvog tipa online aplikacije je u tome što samo ovlaštene osobe mogu pristupiti unosu podatak, iz cijelog svijeta, bez spajanja na nečije računalo ili ulazak u udaljenu bazu podataka na lokalnim serverima.

U mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 30 dana. Nudimo postavljanje aplikacije na željeno računalo korisnika spajanjem putem interneta. Instalacija uključuje i edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnom roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Web aplikacija

Duga je aplikacija koja je u potpunosti rađena za web sučelje, te nije potrebna dodatna instalacija kao kod stolnih aplikacija.

Aplikacija služi za registar žrtava obiteljskog nasilja.

Pokreće se iz bilo kojeg web preglednika, s računala koji ima pristup internetu i to s bilo koje lokacije u svijetu.

Online aplikacija duga za evidenciju nasilja u obitelji

Psihosocijalni tretman nasilnika (PSTN)

Evidencija psihološkog tretmana počinitelja nasiljaOmogućeno je vođenje psihosocijalnog tretmana nasilnika.

Kod uvođenja podataka nasilnika u bazu podataka, unose se i odabiru podaci koji su potrebni kako bi evidencija bila potpuna.

Više o psihosocijalnim tretmanima nasilnika možete pročitati ovdje.

Konstantne nadogradnje

altAplikacija se konstantno nadograđuje i prilagođava korisnicima, a postojeće funkcije se unapređuju i usavršavaju.

Aplikaciju je moguće nadograđivati prema individualnim potrebama i zahtjevima.

Smještaj

Katalog smještaja žrtava nasilja u obiteljiKroz aplikaciju je moguće voditi evidenciju o smještaju žrtava nasilja u obitelji.

Podaci su podijeljeni na podatke o samom korisniku, odnosno žrtvi nasilja, smještaju korisnika i podaci o djeci ukoliko se i djeca smještaju u siguran smještaj.

Više o smještaju možete pročitati ovdje.

Savjetovanje

altAplikacija nudi evidenciju podataka o savjetovanju žrtava nasilja u obitelji, te unos podataka koje zaprima call centar za žrtve nasilja u obitelji.

Podatke je moguće unositi tijekom telefonskog razgovora. Sve unesene podatke moguće je i naknadno korigirati.

Više o savjetovanju možete pročitati ovdje.

Ostale funkcije

Katalozi

U kataloge se unose podaci koji se kasnije odabiru prilikom popunjavanja ostalih podataka.

Povijest razvoja

Svaki prijavljeni korisnik u mogućnosti je pregledati povijest razvoja aplikacije s datumima ispostavljenih verzija.

Vijesti i obavijesti

Na naslovnici aplikacije moguće je vidjeti obavijesti vezane za razvoj aplikacije, te sve vijesti koje su usko vezane za samu aplikaciju.