Očna poliklinika Dr. Vukas novi korisnik aplikacije Poliklinika!

S posebnim ponosom objavljujemo kako je Očna poliklinika D.r Vukas postala novi korisnik aplikacije Poliklinika.

Očna poliklinika dr. Vukas je preko 20 godina vodeća ustanova u dijagnostici i kirurgiji oka na širem području regije. Zahvaljujući velikom trudu i upornosti specijalista i zdravstvenih djelatnika poliklinika uspješno otklanja probleme pacijenata kako prednjeg tako i stražnjeg segmenta oka.

Pacijentima je dostupna najmodernija tehnologija koju upotrebljavaju i svjetski stručnjaci tako da im je omogućen jednako kvalitetan tretman u Zagrebu, kao i bilo gdje u svijetu. Status koji poliklinika danas uvažava, prvenstveno ima zahvaljujući znanju i posvećenosti specijalista te zdravstvenih djelatnika koji su osposobljeni za sve vrste problematike bilo da se radi o dijagnostici ili kirurgiji.

Na čelu tima se nalazi dr. Zdeslav Vukas sa svojim bogatim znanjem i iskustvom, a oko sebe je okupio vrhunske stručnjake iz Hrvatske kao što su dr. med. Jasenka Pičman, vitreoretinalni kirurg prof.dr. Damir Bosnar i subspecijalistica glaukomatolog prim.dr. Sonja Jandroković. Osim domaćih stručnjaka, poliklinika surađuje i sa stručnjacima iz inozemstva. To su: subspecijalist za prednji segment dr. Peter Preskar iz Slovenije te vitreoretinalni kirurg prof.dr. Stefano Zenoni iz Italije.

Želimo im daljnji uspjeh u radu.

Ekipa Mag-a