Dana 13.listopada u prostorima Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu, počela je 9.međunarodna izložba inovacija ARCA 2011. Između 250 izlagača iz zemlje i inozemstva, nalaze se i poduzetnici inovatori iz Tehnološkog parka.

15.10. dodjeljena su odličja najboljim izlagačima, a Mag informatika je s inovacijom violenceSTOP! – osvojila brončano odličje!

Hvala svima na podršci i pomoći oko izlaganja, a posebno gđi. Željki Barić na savjetodavnom dijelu i ekipi iz Razvojne agencije Zagreb!

U Zagrebu se od 13. – 15. listopada 2011. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvom Jadranke Kosor, predsjednice Vlade Republike Hrvatske i pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa održala 9. Međunarodna izložba inovacija – ARCA 2011. i 2. konferencija “INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI”.
U sklopu ARCA-e 2011. i ove je godine međunarodni ocjenjivački sud ocjenjivao i rangirao inovacije prema četiri ključna kriterija: kreativnost, komercijalna vrijednost, tehničko-tehnološka razina i mogući utjecaj na okoliš i zdravlje ljudi, te je se shodno tome dodijelio i službene nagrade ARCA 2011. Službene nagrade ARCA 2011 uručene su dobitnicima na prigodnoj svečanosti na izložbi u prisustvu državnih dužnosnika, novinara i izlagača. (izvor bicro.hr)

međunarodna izložba inovacija ARCA