Primjena tehnologija u Zdravstvu

Posjetite nas na događanju ‘Primjena tehnologija u Zdravstvu’ koje se održava 13. svibnja 2011 u Hotelu Aristos u Zagrebu od 10:00 do 14:00 sati u organizaciji Microsoft-a Hrvatska.

Svim posjetiteljima prezentirat ćemo softversko rješenje “Poliklinika” namjenjeno svim poliklinikama kao i specijalističkim ordinacijama svih veličina i tipova. U potpunosti pokriva rad sa HZZO sustavom u kategoriji G9 – izvanbolničko specijalističko konzilijarna zdravstvena zaštita, kao i rad privatnih ordinacija. Za sve zainteresirane posjetitelje nudimo potpuno besplatno probne verzije programa, te posebni popust od 25% na inicijalnu cijenu licenci aplikacije. Posjetite nas, ulaz je besplatan!

Prijavite svoje prisustvo i rezervirajte vrijeme u svojem kalendaru za događanje, koje je besplatno, ali ograničeno brojem mjesta.

PREDVIĐENE TEME NA DOGAĐANJU:

  • Strategija razvoja eZdravstva u Europskoj Uniji (EU eHealth Strategy)
  • Pravo korisnika na pristup osobnim zdravstvenim podacima (elektronički zdravstveni zapisi i portal za krajnje korisnike)
  • Mogućnosti suradnje institucija kroz udaljeni pristup (telemedicine, telemonitoring, telecare)
  • Mogućnosti suradnje korisnika i institucije na upravljanju zdravstvenim stanjem korisnika  (chronic condition management)
  • Mogućnosti upravljanja odnosom prema korisnicima, usluga u zdravstvu (patient relationship management)
  • Mogućnosti uvođenja sustava kvalitete i praćenje učinkovitosti u zdravstvu (performance management)

Na skupu će biti prezentirana i demonstrirana rješenja i mogućnosti koje suvremena tehnologija donosi, a predstavljaju nadogradnju ili nude nove mogućnosti za kontinuirano unaprjeđenje sustava zdravstva RH.

mag_xl_logo_300dpi