Mag informatika

Zavod za prostorno uređenje grada Zagreba novi korisnik aplikacije Knjiga urudžbenog zapisnika

S posebnim ponosom objavljujemo kako je potpisan Ugovor o nabavi Elektronske knjige urudžbenog zapisnika sa Zavodom za prostorno uređenje grada Zagreba.

Želimo im dobrodošlicu kao i ugodan rad u novoj aplikaciji.

Ekipa Maga

Share on Facebook

Katoličko bogoslovni fakultet novi/stari korisnik aplikacije Knjiga urudžbenog zapisnika

Na naše posebno veselje, KBF (Katolički bogoslovni fakultet) obnovio je Ugovor sa Mag informatikom, te postao novi/stari korisnik aplikacije Knjiga urudžbenog zapisnika.

Uz obnovu licenci, rad je proširen na novu pisarnicu, a time i na nove djelatnice koje su educirane i odmah počele sa radom.

Želimo im dobrodošlicu te ugodan nastavak rada.

Ekipa Maga

Share on Facebook

Poliklinika OBAD uspješno počela sa radom u aplikaciji POLIKLINIKA

Pozdravljamo Polikliniku OBAD iz Splita kao nove korisnike sustava POLIKLINIKA, specijaliziranog softvera za specijalističko-konzilijarnu zdravstvenu zaštitu. 

Od 1.9. u potpunosti koriste naš sustav te im želimo uspješan rad i brzu prilagodbu. 

Ekipa Maga

Share on Facebook

Poliklinika MEDIRAD novi korisnici sustava Poliklinika!

S posebnim veseljem pozdravljamo naše nove korisnike, Polikliniku Medirad

Poliklinički softver bit će instaliran i povezan na svim radnim lokacijama te će se tako ubrzati i modernizirati radni procesi. Poslovnice u Zlataru, Zelini i Zagrebu bit će objedinjene u svom radu, a potpuna automatizacija procesa rada ubrzat će izdavanje računa i obradu samih pacijenata, tako da će se djelatnici moći više posvetiti pacijentima.  

Softver pokriva kompletno poslovanje poliklinike i sve poslovne procese, uključujući i iscrpne financijske izvještaje prema ravnateljstvu. 

O MEDIRADU
Medirad je na svim lokacijama opremljen najsuvremenijom dijagnostičkom opremom i visoko stručnim kadrovima, te nude, osim standardnih programa i kompletnu daljnju dijagnostičku obradu prema eventualnim potrebama. Ono što bi htjeli posebno naglasiti je kvalitetna obrada u jednom danu, te individualni pristup.

Našim novim korisnicima želimo ugodan rad i lagan prelazak na nove uvjete rada, u čemu ćemo im maksimalno pomoći :)

Ekipa Maga

Share on Facebook

GENOS d.o.o., privatni DNA laboratorij, novi korisnik Mag poslovnih aplikacija!

Novi korisnik Mag poslovnih aplikacija je i Genos DNA laboratorij, iz Zagreba.

Tvrtka Genos d.o.o. prvi je privatni DNA laboratorij u široj regiji i jedna od vodećih znanstvenih institucija u Hrvatskoj. U svoja tri suvremena laboratorija, Analitičkom DNA laboratoriju, Forenzičkom DNA laboratoriju i Laboratoriju za glikobiologiju, Genos pruža usluge pojedincima i ustanovama provedene uz pomoć najsuvremenije opreme u svjetskim razmjerima. Ove usluge uključuju sve vrste analize DNA, stručno tumačenje rezultata, te svjedočenje ovlaštenih sudskih vještaka iz zemlje i inozemstva.

Želimo im dobrodošlicu i ugodan rad u aplikaciji.

Ekipa Maga

Share on Facebook

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz