HUB ispis virmanaAplikacija HUB namijenjena je svim poslovnim subjektima koji žele kvalitetno i brzo izrađivati naloge za plaćanje.

Aplikacija se sastoji od nekoliko modula pomoću kojih je moguće evidentirati komitente za koje se izrađuju nalozi, kreirati predloške naloga, te kreirati različite liste naloga za ispis koje je moguće ispisivati na matričnim, ink-jet ili laserskim pisačima i to na sve vrste naloga.

Korisnici mogu kategorizirati naloge, prilagođavati ispis, ispisivati naloge za plaćanje na razne obrasce, te koristiti još mnogo korisnih funkcija.

Napomena: aplikacija se neće dalje razvijati osim prilagodbe za HUB 3 i 3a obrasce.

U mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 30 dana. Nudimo postavljanje aplikacije na željeno računalo korisnika spajanjem putem interneta. Instalacija uključuje i edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnom roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Uvoz podataka

Uvoz i izvoz podatakaUkoliko su neki podaci partnera ili osoba na primjer, vođeni u nekom drugom programu tj. u bilo kakvom elektronskom obliku, nudimo mogućnost uvoza podataka u aplikaciju, kako novi korisnici ne bi morali ponovo unositi mnoštvo podataka.

Nalozi za plaćanje

altMoguće je kreirati nalog za plaćanje bez ručnog upisivanja podataka svaki put kada se želi ispisati uplatnicu.

Jednom uneseni podaci trajno se spremaju, te ih je moguće odabirati svaki put kada se kreira novi nalog za plaćanje.

Više o nalozima za plaćanje možete pročitati ovdje.

Lista naloga za plaćanje

Moguće je kreirati liste naloga za plaćanje. Iz liste naloga moguće je odabrati vrstu naloga na koju će se ispisivati podaci, te pozicija ispisa naloga.

Lista naloga za plaćanje

Više o nalozima za plaćanje možete pročitati ovdje.

Postavke aplikacije

altU postavkama aplikacije unose se matični podaci tvrtke ili ustanove koja koristi aplikaciju.

Platitelji i primatelji naloga za plaćanje

primatelji i platitelji naloga za plaćanjePlatitelji i primatelji naloga za plaćanje unose se na jednom mjestu, te je njihove podatke moguće odabirati prilikom kreiranja naloga. Potrebno je unijeti sve potrebne podatke komitenata jer se ti podaci povlače u polja naloga.

Više o platiteljima i primateljima možete pročitati ovdje.

Dizajn naloga

Dizajn obrasca Aplikacija nudi uređivanje polja ispisa prema HUB obrascima. Ukoliko se ispis ne slaže s poljima na kupljenom papirnatom obrascu, moguće je urediti, odnosno, pomaknuti polja unutar aplikacije i tako prilagoditi položaj polja. Svaki pisač drugačije povlači papire tako da je gotovo neophodno postaviti polja prilikom prvog ispisa naloga za plaćanje.

Više o dizajnu naloga možete pročitati ovdje.

Matični komitent

Ukoliko se nalog šalje od iste osobe/tvrtke ili jednom te istom platitelju naloga omogućen je odabir partnera koji će se odabirom matičnog komitenta prikazivati na svim nalozima u za to predviđenom polju.

Više o platiteljima i primateljima možete pročitati ovdje.

Partneri

U katalog partnera unose se svi komitenti bez obzira da li se radilo o platiteljima ili primateljima. Partneri se odabiru u oba polja prilikom kreiranja naloga za plaćanje.