Upit za prijevoz robe

Upit za prijevoz robePrije samog dogovora o prijevozu robe moguće je voditi cjelokupnu evidenciju naručivanja prijevoza robe.

Operater koji je zadužen za naručivanje prijevoza robe, pomoću “čarobnjaka” unosi potrebne podatke o upitu za narudžbu prijevoza robe: vrsta robe, dimenzije, vrsta prijevoza, određivanje cijene…

Rad s čarobnjakom

Rad sa čarobnjak za kreiranja upita prijevoza robeNakon zaprimljenog poziva i upita o narudžbi, operater pokreće aplikaciju, te uključuje “čarobnjaka” za kreiranje upita.

Čarobnjak vodi operatera kroz kreiranje upita od naziva kupca i vrsti upita, podataka o utovaru i istovaru, vrsti robe, do odabira veličine vozila i unosa cijene prijevoza.

Izmjena upita

Svakom upitu je moguće izmijeniti podatke bez obzira da li se podaci izmjenjuju prije ili poslije snimanja upita.

Korištenjem čarobnjaka moguće se vraćati na prethodno unesene podatke ili ispunjavati podatke unaprijed.

Podaci o utovaru i istovaru

Podaci o utovaru i istovaru robeKod upita je potrebno znati podatke o utovaru i istovaru robe. Uz te podatke moguće je unijeti i datume utovara i istovara, te ponuđene cijene prijevoza i dogovorenu cijenu ukoliko postoji. Podatke je moguće i naknadno unijeti.

Podaci o robi

Podaci o robiPrilikom prikupljanja podataka o robi moguće je voditi sve potrebne podatke kao što su vrsta robe i pakiranje. Omogućeno je evidentiranje ostalih podataka koji su vezani za dimenziju robe, potreban prostor, vrstu pakiranja i oblik prijevoza koji je potreban.

Dodatne funkcije

Vrste upita

Omogućeno je bilježenje o kakvoj vrsti upita se radi s popratnim podacima koji se upisuju u opis upita.

Dodavanja partnera iz upita

Ukoliko se kreira upit za partnera koji ne postoji u bazi podataka moguće ga je kreirati direktno u upitu.

Status prijevoza

Nakon što je upit kreiran, sa svim potrebnim podacima, odabire se u kojem je statusu upit za prijevoz.