OAZA novi korisnik aplikacije Poliklinika!

Pozdravljamo i naše nove korisnike poslovne aplikacije Poliklinika, Polikliniku OAZA iz Svetog Ivana Zeline pokraj Zagreba, Blaževdolska ulica 37, tel: 01/78 75 631.

Otvorenju su nazočili mnogi Zelinčani ali i drugi prijatelji osnivača i voditelja ove poliklinike koja svojim metodama, pristupom i najnovijim uređajima može uvelike olakšati našim sugrađanima a i ostalima iz regije liječenje u ovom spektru medicine.

Rehabilitacijski program uključuje: preoperativna i postoperativna rehabilitacija, rehabilitacija upalnih i defenerativnih bolesti i stanja mišićno koštanog sustava, rehabilitacija neuroloških bolesti i stanja, rehabilitacija nakon sportskih povreda i još mnogo toga.

Neke od terapijskih metoda i postupaka koje poliklinika nudi su: grupna i individualna medicinska gimnastika, magnetoterapija, terapija laserom, krioterapija, tens, IC lampa, razne vrste masaže i ostalo.

Kako su tek počeli sa službenim radom u segmentu fizikalne medicine i fizikalne terapije, želimo im ugodan rad i brzo snalaženje.

Ekipa Maga

 

oaza