Aplikacija za ispis naloga za plaćanjeAplikacija “HUB” je namijenjena svim tvrtkama koje žele kvalitetno i brzo izrađivati naloge za plaćanje.

Program se sastoji od nekoliko modula, pomoću kojih je moguće evidentirati komitente za koje se izrađuju nalozi, kreirati predloške naloga, te kreirati različite liste naloga za ispis koje je moguće ispisivati na matričnim, ink-jet ili laserskim pisačima i to na sve vrste naloga (Hub 1, Hub 1-1, memorandum sa nalogom).

Korisnici mogu kategorizirati naloge, prilagođavati ispis, ispisivati naloge za plaćanje na razne obrasce, te koristiti još mnogo korisnih funkcija.

Aplikacija se može iznajmiti na mjesečnom nivou po cijeni od 100,00 kn + PDV, naravno tek po završetku probnog razdoblja i registracije aplikacije.

Napomena: aplikacija se neće daljnje razvijati.

Probni period korištenja aplikacije

probni period korištenja aplikacijeU mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 30 dana. Nudimo Vam postavljanje aplikacije na Vaše računalo spajanjem putem interneta, edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnom roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Uvoz podataka

Uvoz i izvoz podatakaUkoliko su podaci partnera, komitenata ili drugih osoba vođeni u nekom programu tj.  u bilo kakvom elektronskom obliku, nudimo mogućnost uvoza podataka u aplikaciju kako bismo olakšali prijelaz na naše aplikacije kako bi se izbjeglo višestruko unošenje podataka.

Nalozi za plaćanje

altKreirajte nalog za plaćanje bez ručnog upisivanja podataka svaki put kada želite ispisati uplatnicu.

Jednom uneseni podaci trajno se spremaju, te ih je moguće odabirati svaki put kada se kreira novi nalog za plaćanje.

Više o nalozima za plaćanje možete pročitati ovdje.

Lista naloga za plaćanje

Moguće je kreirati liste naloga za plaćanje. Iz liste naloga moguće je odabrati vrstu naloga na koje će se ispisivati podaci, te pozicija ispisa naloga.

Lista naloga za plaćanje

Više o nalozima za plaćanje možete pročitati ovdje.

Platitelji i primatelji naloga za plaćanje

primatelji i platitelji naloga za plaćanjePlatitelji i primatelji naloga za plaćanje unose se na jednom mjestu, te je njihove podatke moguće odabirati prilikom kreiranja naloga. Potrebno je unijeti sve potrebne podatke komitenata jer se ti podaci povlače u polja naloga.

Više o platiteljima i primateljima možete pročitati ovdje.

Dizajn naloga

Aplikacija nudi uređivanje polja ispisa prema obrascima. Ukoliko se ispis ne slaže sa poljima na kupljenom obrascu moguće je urediti, odnosno, pomaknuti polja unutar aplikacije i tako ih prilagoditi položaju polja na obrascu. Svaki pisač drugačije povlači papire tako da je gotovo neophodno postaviti polja prilikom prvog ispisa, prvog obrasca.

Dizajn obrasca

Više o dizajnu naloga možete pročitati ovdje.

Partneri

U partnere se unose svi komitenti bez obzira da li se radilo o platiteljima ili primateljima. Partneri se odabiru u oba polja prilikom kreiranja naloga za plaćanje.

Matični komitent

Ukoliko se nalog šalje od iste osobe ili tvrtke ili jednom te istom platitelju naloga omogućen je odabir partnera koji će se odabirom matičnog komitenta prikazivati na svim nalozima u odabranom polju.

Više o platiteljima i primateljima možete pročitati ovdje.

Postavke aplikacije

altU postavkama aplikacije unose se matični podaci tvrtke ili ustanove koja koristi aplikaciju HUB – nalozi za plaćanje.