Katalog rasporeda

Aplikacija nudi mogućnost zakazivanje termina preko kataloga rasporeda.

Svaki zakazani termin moguće je izmijeniti, tako da svi korisnici aplikacije imaju uvid i potpunu kontrolu nad pregledom kreiranih termina. Omogućen je odabir tjednog i mjesečnog prikaza rasporeda, filtriranje termina, jednostavno i napredno pretraživanje zapisa odabirom više kriterija pretraživanja i sl.

Korištenjem rasporeda naručivanja vozila mala je vjerojatnost da će doći do preklapanja termina.

Katalog vozila

altEvidencija vozila uključuje se u postavkama programa.

Sva vozila vezana su na pojedinog partnera ili privatnu osobu. Svako vozilo može imati više vlasnika, te svaki vlasnik može posjedovati nekoliko vozila.

Katalog partnera

Lista partneraU Katalogu partnera unose se poslovni podaci partnera, te je svakom partneru moguće uključiti opciju dobavljač ukoliko se od njega naručuje roba ili usluga.

Katalog partnera sadrži sve potrebne privatne i poslovne podatke tako da ga je moguće koristiti kao bazu podataka o partnerima. Omogućeno je povezivanja više osoba za pojedinog partnera s kontakt podacima, dodjeljivanje rabata na artikle ili grupe artikala, info linije računa i sl.

Katalog zaposlenika

altU Katalog zaposlenika upisuju se podaci svih djelatnika tvrtke. Ukoliko je pojedini zaposlenik i korisnik aplikacije moguće mu je dodijeliti korisničko ime i zaporku za pristup aplikaciji.

Djelatnika koji više nije u radnom odnosu nije potrebno brisati iz aplikacije, već mu se samo dodijeli opcija neaktivnosti. Brisanje se ne dozvoljava zbog povezanih podataka računa, predračuna, radnih naloga i ostalih dokumenata.

Katalog skladišta

Omogućeno je kreiranje nekoliko vrsta skladišta na kojima se drže roba, rezervni dijelovi i slično. Može ih biti mnogo, a unosi i stavke neovisni su jedni o drugima.

Više o skladišnom poslovanju možete pročitati ovdje.

Katalog materijala i usluga

altKatalog materijala i usluga predstavlja katalog u koji se unose podaci materijala i usluga koje se koriste prilikom kreiranja dokumentacije.

Više o materijalu i uslugama možete pročitati ovdje.

Opći katalozi

Opći katalozi su mjesta u koja se unose podaci koji se koriste prilikom popunjavanja glavnih kataloga i bez njih, glavni katalozi ne bi mogli funkcionirati.

Pristupa im se na lak način, a odabirom pojedinog općeg kataloga moguće je unijeti novi zapis.

Ostali katalozi

Katalog mjesta

U aplikaciji se već nalazi katalog svih mjesta s poštanskim brojevima u RH, no s lakoćom je moguće unijeti i novo mjesto u bazu podataka.

Grupe materijala i usluga

Svaki materijal ili uslugu moguće je dodijeliti grupi materijala (npr. sve vrste guma idu u grupu guma).

Povijest vlasnika i naloga

Za svako vozilo vodi se povijest vlasništva nad vozilom i povijest odrađenih radova. Takvim načinom rada dostupna je cjelokupna povijest vozila.

Vozači

Svakom vozilu moguće je dodati više vozača koji nisu vlasnici vozila ali se koriste njime i dovoze ih na servis.

Kalendar

Uz raspored naručenih servisa nudi se još jedan kalendar u kojem je moguće voditi evidenciju sastanaka ili obveza svakog radnika u autoservisu.

Info linije računa

U općim katalozima moguće je unesti popratne info linije računa koje će se ispisati na dokumente ukoliko se odaberu.