Aplikacija Trgovina - izdavanje računaAplikacija Trgovina olakšava vođenje evidencije vođenja poslovanja tvrtke, brine se o protoku sredstava kroz tvrtku i nudi jednostavnost kreiranja ponuda, računa predujma, te računa koji se ispostavljaju klijentima prije ili nakon odrađene usluge, prodaje artikla ili nekog drugog oblika prodaje.

U aplikaciji je moguće voditi sve podatke kupaca i artikala, kreirati popuste za određene partnere, usluge i artikle, zaključivati i stornirati račune, kreirati ponude, te iz njih automatski kreirati račune, kopirati račune sa istim podacima za više uplata, kreirati izvještaje prometa…

Aplikacija nudi veliki izbor izvještaja, pomoću kojih je moguće imati uvid u poslovanje tvrtke na tjednoj, mjesečnoj ili godišnjoj razini. Svi izvještaji prilagođeni su korisniku aplikacije, a moguće je izraditi izvještaje prema individualnim zahtjevima svakog korisnika.

FISKALIZACIJA je uključena u cijeni aplikacije.

U mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 30 dana. Nudimo postavljanje aplikacije na željeno računalo korisnika spajanjem putem interneta. Instalacija uključuje i edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnom roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Aplikacija Trgovina

Namijenjena je obrtnicima i tvrtkama za samostalno vođenje poslova ispostave ponuda i računa, te financijsko praćenje naplate istih.

Cilj aplikacije je pružanje korisniku brz uvid u stanja naplate računa i salda po kupcima, kao i stanja dugovanja po pojedinom kupcu.

Uvoz podataka

Uvoz i izvoz podatakaUkoliko su neki podaci partnera ili osoba na primjer, vođeni u nekom drugom programu tj. u bilo kakvom elektronskom obliku, nudimo mogućnost uvoza podataka u aplikaciju, kako novi korisnici ne bi morali ponovo unositi mnoštvo podataka.

Intuitivno sučelje, jednostavna instalacija

Intuitivno sučelje i jednostavnost inastalacije za sve OSKako se ne bi bespotrebno trošilo vrijeme na kompleksne instalacijske procedure, instalacije naših aplikacija su izrazito jednostavne. Naravno, tu smo i mi, u svakom trenutku ukoliko vam zatreba pomoć, a ako smatrate da ipak niste dorasli zadatku, naši stručnjaci će rado instalaciju napraviti umjesto vas.

Jednostavna izrada predračuna i računa

Na jednostavan način moguće je kreirati i ispisivati račune i predračune s popratnim tekstovima, iznosima i odabirom partnera.

Za svaki račun moguće je kreirati i evidentirati uplate, te mu promijeniti cijenu uplate ukoliko je račun, na primjer, djelomično plaćen.

Iz svake ponude moguće je kreirati račun koji povlači sve stavke ponude.

Više o fakturiranju možete pročitati ovdje.

Evidencija svih klijenata

U bazu podataka unose se svi potrebni podaci partnera koji se vežu za pojedine dokumente.

Sve te podatke moguće je koristiti kao bazu podataka partnera.

Pretraživanje

Napredne mogućnosti pretraživanja omogućuju najjednostavniji način pronalaska starijih zapisa.

Odabirom više kriterija pretraživanja moguće je suziti prikaz rezultata neovisno radi li se o par desetaka zapisa ili stotinama tisuća zapisa.

Više o pretraživanju podataka možete pročitati ovdje.

Nadogradnje

Ukoliko se javi potreba za novom funkcijom, funkcijom koju trenutno aplikacija ne posjeduje, prilagodba za vlastiti poslovni proces, korekcija za posebno tržište i drugo, slobodno nas kontaktirajte. Svim klijentima izlazimo u susret i izrađujemo nadogradnju aplikacije, a prema potrebama i svakom klijentu posebno.

  • nadogradnje prema vlastitim potrebama
  • praćenje zakonskih promjena
  • prilagodba jezika i lokalizacija
  • korekcija izvještaja i memoranduma
  • […]

Prilagodba ispisa

Svaki ispis prilagođen je jednostavnom korištenju i ispisu na pisač. Ispis izvještaja i ostalih dokumenata moguće je prilagoditi svakom korisniku po individualnim zahtjevima i potrebama, s vlastitim logotipom tvrtke i dodatnim jedinstvenostima koje korisnici sami zatraže.