Naljepnice

Naljepnice za koverteSvi računi uglavnom se šalju putem pošte na partnerovu adresu. Uneseni podaci partnera ispisuju se na naljepnice koje se lijepe na pošiljke, te se time izbjegava ručno popunjavanje podataka za svaku pošiljku zasebno.

Dodavanje podataka za ispis

Dodavanje podataka za ispisPodatke partnera koji se žele ispisati na naljepnice moguće je odabrati iz kataloga partnera ili odabirom računa koji su vezani za partnera.

Odabirom računa automatski se ispisuju podaci partnera po redu kojim računi idu.

Ispis naljepnica iz podataka partnera omogućen je i odabirom samo određenih partnera kojima se šalje neki drugi oblik dokumentacije ili nešto slično. Podaci, koji se ispisuju na naljepnice ne moraju ići određenim redoslijedom kao kod kreiranja računa.

Polja ispisa

Ispis na polja naljepnicaKod ispisa naljepnica moguće je odabrati od kojeg polja na listu naljepnica će krenuti ispis. Na taj način omogućuje se potpuno iskorištavanje arka s naljepnicama.

Širinu i broj polja ispisa naljepnica moguće je prilagoditi prema individualnim zahtjevima ovisno o vrsti naljepnica koje se koriste.

Pregled prije ispisa

Omogućen je pregled prije ispisa samih podataka kako bi se omogućilo uklanjanje grešaka prije samog ispisa na naljepnice.

Izvoz podataka

Izvoz podatakaGotove, kreirane račune ili predračune, moguće je izvesti u PDF format, te ih naknadno ispisati ili poslati putem e-maila osobi koja zatraži takav ispis.