Izvještaji

Iz aplikacije je omogućen ispis izvještaja za svakog radnika pojedinačno, za sve radnike unutar pojedinog odjela, te izvještaje za sve radnike odjednom.

Izvještaji su prilagođeni za knjigovodstvene servise, te služe kao prethodnica knjigovodstvu za obračun plaća na osnovi satnice radnog vremena.

Izvještaji radnog vremena

Raznovrsnost izvještaja

Postoje dnevni, tjedni i mjesečni izvještaji radnog vremena, izvještaji za prethodni i tekući mjesec, te izvještaji u rasponu datuma od-do. Izvještaje je moguće izvoziti u PDF format i ispisivati na printer ili slati putem mail-a.

Dnevni i tjedni izvještaj

Ovisno o potrebama tvrtke, omogućen je ispis raznih izvještaja na zahtjev pojedinog radnika ili nadležne osobe.

Na izvještajima se prikazuju osobni podaci radnika za kojeg se kreira izvještaj, datumi radnog vremena, te sati radnog vremena podijeljeni po tipovima. Na vrhu izvještaja nalazi se legenda pojmova, te je s lakoćom moguće pročitati ukupno radno vrijeme po tipovima.

Mjesečni izvještaj

Mjesečni izvještaj u potpunosti je prilagođen za knjigovodstvene servise i obračun plaća na osnovi unesenog radnog vremena radnika. Svaki izvještaj sadrži legendu pojmova, odnosno, skraćenice tipova radnog vremena.

Moguće je sve ispisati na zahtjev pojedinog radnika ili nadležne osobe, te ih je moguće izvoziti iz aplikacije u PDF format i slati ih knjigovodstvenom servisu.

Prikaz i ispis kalendara

Moguće je ispisati praznu ili popunjenu tablicu za evidentiranje radnog vremena.

Neovisno o prikazu kalendara na mjesečnoj ili dnevnoj evidenciji, moguće je praznu ili popunjenu tablicu evidencije. Prikaz kalendara moguće je spremiti u dva formata na računalo, te naknadno ispisati na pisač.

Izvoz podataka u više formata

Izvoz podataka u više formataOmogućen je izvoz kalendara u JPG i PNG format s popunjenom evidencijom ili potpuno praznu tablicu neovisno da li se radilo o mjesečnoj ili dnevnoj evidenciji.

Sve izvještaje moguće je odmah ispisati na pisač ili ih izvesti u PDF format, te ih naknadno ispisivati ili slati putem maila-a.

Slanje izvještaja na email

Aplikacija nudi mogućnost slanja izvještaja na e-mail. Korisnik aplikacije je u mogućnosti poslati izvještaj na svoju e-mail adresu, adresu svog poslodavca, radnika tvrtke ili ostalih korisnika aplikacije.

Kod slanja izvještaja na e-mail moguće je odabrati neki od formata u kojima će se nalaziti izvještaj: PDF, Excel i Word, vremenski period za koji se šalje izvještaj, te je moguće upisati popratni komentar koji će se nalaziti u e-mailu uz izvještaj.

Slanje izvještaja na mail