Mag informatika

Articles

Pregled

altPOS blagajna je aplikacija koji služi za jednostavno i brzo robno materijalno poslovanje. Prati izlaz robe iz pojedinog objekta s dodatnim funkcijama koje prate sve dijelove blagajničkog poslovanja. POS blagajna podržava rad s različitim vrstama perifernih uređaja kao što su Bar Code čitači, Touch monitori, printeri, fiskalni printeri i dr.

POS blagajna sadrži dodatne module kao što je cjelokupna evidencija skladišnog poslovanja, blagajničko poslovanje s blagajničkim izvještajima, evidencija fiskalnih kasa i računa, evidencija narudžbe robe, automatsko kreiranje i evidencija primki i otpremnica, knjiga ulaznih i izlaznih računa, te mnoge druge funkcije.

Aplikacija nudi ispise mnogobrojnih izvještaja koji služe za uvid u promet pojedine blagajne ili u promet cjelokupnog poslovanja. Kroz aplikaciju je omogućena izrada inventure sa svim potrebnim izvještajima koji prate cjelokupni proces poslovanja.

Aplikacija je trenutačno u završnoj fazi izrade.

Uvoz podataka

Uvoz i izvoz podatakaUkoliko su neki podaci partnera ili osoba na primjer, vođeni u nekom drugom programu tj. u bilo kakvom elektronskom obliku, nudimo mogućnost uvoza podataka u aplikaciju, kako novi korisnici ne bi morali ponovo unositi mnoštvo podataka. 

Katalozi

Katalozi sadrže sve podatke koji su potrebni za rad s aplikacijom. Jednostavna izmjena i dodavanje podataka omogućena je preko glavnih i pomoćnih općih kataloga.

Glavni katalozi aplikacije posebno su izdvojeni radi učestalosti korištenja.

Pretraživanje

Opcije pretraživanja baze podataka

Napredne mogućnosti pretraživanja omogućuju najjednostavniji način pronalaska starijih zapisa uz poznato sučelje.

Odabirom više kriterija pretraživanja moguće je suziti prikaz rezultata neovisno radi li se s desecima zapisa ili stotinama tisuća zapisa.

Više o pretraživanju možete pročitati ovdje.

Izvještaji

Pomoću izvještaja unaprijedite svoje poslovanje i poboljšajte svoje poslovne odluke. Od ispisa raznih računa i ostalog, do analize učinka djelatnika, blagajničkih izvještaja i slično.

Više o izvještajima možete pročitati ovdje.

Knjiga URA, Knjiga IRA

Omogućeno je evidentiranje ulaznih i izlaznih računa, automatsko ili ručno kreiranje unosa sistemom zaključivanja dokumenata, evidencija stanja naplate, statusa računa, načini plaćanja te izvještaj prometa po razdoblju, ovisno o načinu plaćanja, ispis poslovnih knjiga prema načinu plaćanja u razdoblju, po dobavljačima itd.

Više o dokumentima možete pročitati ovdje.

Skladišno poslovanje

alt

Evidencija kompletnog skladišta, kartice artikala, neograničen broj skladišta na raznim lokacijama, promet skladišta, upozoravanje na kritične količine, prikaz stanja u izradi računa i naloga i još mnogo toga nalazi se u modulu skladišnog poslovanja.

Više o skladišnom poslovanju možete pročitati ovdje.

Blagajničko poslovanje

Kompletno blagajničko poslovanje, više blagajni, automatsko kreiranje dnevnika, izrada uplatnica i isplatnica, obrada salda i stanja kroz blagajničke dnevnike, izvještaji i još mnogo toga nalazi se u modulu blagajničkog poslovanja.

Više o blagajničkom poslovanju možete pročitati ovdje.

Probni period korištenja aplikacije

Probni period korištenja aplikacijeU mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 30 dana. Nudimo postavljanje aplikacije na računalo spajanjem putem interneta, edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnog roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Probnu verziju aplikacije možete zatražiti na kontakt stranici ovdje.

Raspored obveza

RasporedKatalog rasporeda zapravo služi kao podsjetnik na neke važne događaje koji se individualno postavljaju za pojedinog korisnika.

Omogućeno je dodavanje podsjetnika na ugovoreni termin kojim aplikacija obavještava korisnika o nadolazećem terminu.

Kako bi se podsjetnik pojavio aplikacija mora biti pokrenuta.

Računi i predračuni

alt

Bez izdavanja računa nije moguće poslovati. Aplikacija nudi kontrolu uplata, dugovanje klijenata, praćenje kompletnog poslovanja itd. Postoji mogućnost prilagodbe izgleda računa vlastitim potrebama, te nakon konzultacija s našim stručnjacima, vjerujemo da ćete biti zadovoljni stupnjem automatizma izrade računa.

Više o računima i predračunima možete pročitati ovdje.

Fiskalni računi

Za svaki kreirani fiskalni račun moguće je kreirati i maloprodajni račun ukoliko se za to javi potreba.

Sve kreirane fiskalne račune moguće je pregledati unutar kataloga fiskalnih računa.

Više o računima i predračunima možete pročitati ovdje.

Razne funkcije

 • Evidentiranje svih klijenata
 • Razni izvještaji i analize
 • Lista ponuda i računa (IRA)
 • Fiskalni računi
 • Fiskalna blagajna
 • Besplatno korištenje programa 30 dana
 • Jednostavna promjena postavki aplikacije

Više o funkcijama aplikacije možete pročitati ovdje.

Nadogradnje

 • Nadogradnje prema vlastitim potrebama
 • Praćenje zakonskih promjena
 • Prilagodba jezika i lokalizacija
 • Korekcija izvještaja i memoranduma
 • Individualne nadogradnje
 • [...]

Prilagodba ispisa

Prilagodba ispisa podataka

Svaki ispis prilagođen je lakom čitanju podataka i ispisu na pisač. Ispis izvještaja, računa i ostalih dokumenata moguće je prilagoditi svakom korisniku po individualnim zahtjevima i potrebama, s vlastitim logotipom i dodatnim jedinstvenostima koje korisnik zatraži.

Share on Facebook

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Kontakt

Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 46 40 222 ili 225
 fax: +385 1 46 40 227

e-mail: info (at) mag.hr
skype: maginformatika

OIB: 93224926556
Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080668129
pogledajte više podataka 

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz