Katalog rasporeda

Raspored za naručivanje vozila na servisKatalog rasporeda služi kao podsjetnik na neke važne događaje koji se individualno postavljaju za pojedinog korisnika.

Omogućeno je dodavanje podsjetnika na ugovoreni termin s kojim aplikacija obavještava korisnika o nadolazećem terminu.

Kako bi se podsjetnik pojavio aplikacija mora biti pokrenuta.

Katalog partnera

Lista partneraU Katalog partnera unose se podaci poslovnih partnera.

Katalog partnera sadrži sve potrebne privatne i poslovne podatke tako da ga je moguće koristiti kao bazu podataka svih partnera. Takvu bazu podataka partnera moguće je pretraživati i doći do željenog podatka na brz i jednostavan način.

Katalog dobavljača

Katalog dobavljača je Katalog u kojem se evidentiraju svi dobavljači robe. Služi za bolji pregled dobavljača s njihovim matičnim podacima.

Svakog unesenog dobavljača moguće je povezati s određenim artiklom, te se dobavljači odabiru prilikom naručivanja robe, kreiranja primki ili ručne izrade stavaka knjige ulaznih računa.

Katalog djelatnika

altU Katalog djelatnika upisuju se podaci svih zaposlenika koji će pristupati aplikaciji. Ukoliko je pojedini djelatnik i korisnik aplikacije moguće mu je dodijeliti korisničko ime i zaporku za pristup aplikaciji.

Djelatnika koji više nije u radnom odnosu nije potrebno brisati iz aplikacije, već mu se samo dodijeli opcija neaktivnosti. Brisanje se ne dozvoljava zbog povezanih podataka.

Katalog skladišta

Omogućeno je kreiranje nekoliko vrsta skladišta na kojima se drži roba i slično. Može ih biti više, a unosi i stavke neovisni su jedni o drugima.

Više o skladišnom poslovanju možete pročitati ovdje.

Katalog materijala i usluga

Katalog materijala i usluga je katalog u koji se unose podaci materijala i usluga koji se koriste prilikom izrade maloprodajnih i veleprodajnih računa, te ponuda.

Katalog materijala i usluga

Ostali katalozi

Opći katalozi

Dodatni katalozi u programu služe evidentiranju dodatnih podataka, a bez kojih glavni katalozi ne bi mogli funkcionirati.

Grupe materijala i usluga

Svaki materijal ili uslugu moguće je povezati s grupom materijala/usluga (npr. svi sokovi idu u grupu bezalkoholnih pića).

Kalendar

Uz raspored naručenih radova nudi se još jedan kalendar u kojem je moguće voditi evidenciju sastanaka ili obveza svakog radnika.

Fiskalna kasa

Moguće je kreirati više fiskalnih kasa koje se odabiru prilikom kreiranja maloprodajnih i veleprodajnih računa.

Info linije računa

U općim katalozima moguće je naći mjesto gdje se unose popratne info linije računa koje će se ispisati na same dokumente ukoliko se odaberu.

Porezne stope

U općim katalozima moguće je unijeti porezne stope koje se odabiru prilikom kreiranja određene dokumentacije (računi, ponude itd.)

8 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori