Izvještaji i statistike

Izvještaji i statistikaIzvještaji i statistike su vrlo važni pri vođenju poslovanja obrazovne ustanove. Služe za izvještanje, statističku obradu, te kao pomoć pri donošenju poslovnih odluka. Unutar aplikacije ugrađeno je više različitih izvještaja koji omogućuju uvid u stanje u bilo kojem trenutku.

Ispis izvještaja

Sve izvještaje je, s lakoćom, moguće ispisati  na bilo koji pisač ili je prikazane podatke moguće izvesti u PDF formatu, te kasnije ispisati ili poslati putem email-a osobi koja ih je zatražila.

Raznolikost izvještaja

Izvještaji i statistikeIzvještaji i ispis statistike nalaze se na jednom mjestu i moguće ih je ispisati na jednostavan način.

  • Po razredu (Statistika razreda, Statistika razreda – polugodište, Negativne ocjene…)
  • Učenici i profesori (Vladanje i odgojne mjere, Popis učenika, Popis profesora, Broj učenika po županijama, narodnosti i programima, Ispis učenika sa datumom rođenja od-do…)
  • Svjedodžbe (Ukupna statistika svjedodžbi, Ukupna statistika završnih ispita…)
  • Predmeti i programi (Prosjeci predmeta, Ukupni uspjesi po programima…)

Prilikom odabira pojedinog ispisa daje se mogućnost odabira kriterija za ispis, te je moguće odabrati godinu školovanja i program (smjer) za koji se želi kreirati ispis.

Funkcije izvještaja i statistika

Izvještaji i statistika svjedodžbi

Ispis izvještaja ili statistike koji su vezani za svjedodžbe: ukupna statistika svjedodžbi, ukupna statistika završnih svjedodžbi, prijavnice prazne.

Izvještaji i statistika razreda

* Statistika razreda
* Statistika razreda po polugodištu
* Negativne ocjene
* Podaci o razredima
* Ocjene, izostanci, mjere

Statistika i izvještaji učenika i profesora

* Popis učenika
* Broj učenika po županijama, narodnosti i programima
* Ispis učenika sa datumom rođenja od-do
* Statistika DZS-a
* Popis profesora

Izvještaji i statistika po predmetima i programima

Ispis izvještaja vezanih za predmete ili programe (smjerove) obrazovne ustanove: negativne ocjene, prosjeci predmeta, statistika obrazovnog razdoblja…

Prijenos podataka u MS Excel

Svi podaci koji se nalaze u pojedinom katalogu mogu se izvesti u excel tablicu koja se može kasnije koristiti u razne svrhe.