Mag informatika

Pregled

Prozor aplikacije AutoservisAplikacija Autoservis jednostavna je za upotrebu, te je dobro došla pomoć koja će u priličnoj količini zamijeniti ručnu evidenciju i vođenje poslovanja servisa.

Korisnici mogu naručivati vozila, izdavati račune, raditi s radnim nalozima, pretraživati postojeće dokumente, proučavati izvještaje i koristiti još mnogo korisnih funkcija.

Postoje dvije verzije aplikacije koje su namijenjene svim servisima ovisno o veličini i potrebama servisa.

Naprednija verzija aplikacije sadrži dodatne module kao što je cjelokupna evidencija skladišnog poslovanja, blagajničko poslovanje s blagajničkim izvještajima, evidencija narudžbe robe, automatsko kreiranje i evidencija primki i otpremnica, knjiga ulaznih i izlaznih računa, te mnoge druge funkcije.

Pogledajte ovdje tko sve koristi aplikaciju Autoservisa

Uvoz podataka

Uvoz i izvoz podataka

Ukoliko su podaci partnera, vozila ili drugih osoba vođeni u nekom programu tj. u bilo kakvom elektronskom obliku, nudimo mogućnost uvoza podataka u aplikaciju kako bismo olakšali prijelaz na našu aplikaciju, kako se ne bi moralo po drugi put unositi mnoštvo podataka.

Zapisnik od promjeni cijena

U aplikaciji se automatski evidentiraju zapisnici o promjeni cijene. Promjenom cijene unutar primke, računa, cijene stavke kataloga materijala/usluga, itd. kreira se zapisnik o promjeni cijene koji se kasnije preuzima u stavku knjige popisa nabave i prodaje robe. Stavku zapisnika moguće je i ručno kreirati.

Radni nalozi

alt

Temelj svakog posla u autoservisu zapravo čine radni nalozi. Od ispisa praznog naloga za inicijalni pregled vozila, preko kontrole učinka djelatnika i automatske izrade računa, radni nalozi su vjerojatno modul u kojem se provodi najviše vremena...

Više o radnim nalozima i servisu možete pročitati ovdje.

Katalozi

Katalozi sadrže sve podatke koji su potrebni za rad s aplikacijom. Jednostavna izmjena i dodavanje podataka omogućena je preko glavnih i pomoćnih općih kataloga.

Glavni katalozi aplikacije posebno su izdvojeni radi učestalosti korištenja.

Više o katalozima možete pročitati ovdje.

Pretraživanje

Opcije pretraživanja baze podataka

Napredne mogućnosti pretraživanja omogućuju najjednostavniji način pronalaska starijih zapisa uz poznato sučelje.

Odabirom više kriterija pretraživanja moguće je suziti prikaz rezultata neovisno radi li se s desecima ili stotinama tisuća zapisa.

Više o pretraživanju možete pročitati ovdje.

Izvještaji

Pomoću izvještaja unaprijedite svoje poslovanje i poboljšajte svoje poslovne odluke. Od ispisa raznih računa i ostalog, do analize učinka djelatnika, te skupnih računa.

Više o izvještajima možete pročitati ovdje.

Knjiga URA, Knjiga IRA

Evidentiranje ulaznih i izlaznih računa, automatsko ili ručno kreiranje unosa sistemom zaključivanja dokumenata. Evidencija stanja naplate, statusa računa, načini plaćanja, te izvještaj prometa po razdoblju, ovisno o načinu plaćanja, ispis knjige, prema načinu plaćanja u razdoblju, po dobavljačima itd.

Više o knjigama URA i IRA možete pročitati ovdje.

Skladišno poslovanje

Evidencija kompletnog skladišta, kartice artikala, neograničen broj skladišta na raznim lokacijama, promet skladišta, upozoravanje na kritične količine, prikaz stanja u izradi računa i naloga i još mnogo toga u modulu skladišno poslovanje.

Više o skladišnom poslovanju možete pročitati ovdje.

Blagajničko poslovanje

Kompletno blagajničko poslovanje, više blagajni, automatsko kreiranje dnevnika, izrada uplatnica i isplatnica, obrada salda, stanja i donosa kroz blagajničke dnevnike, izvještaji i još mnogo toga u modulu blagajničko poslovanje.

Više o blagajničkom poslovanju možete pročitati ovdje.

Probni period korištenja aplikacije

Probni period korištenja aplikacije

U mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 30 dana. Nudimo postavljanje aplikacije na računalo spajanjem putem interneta, edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnog roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Probnu verziju aplikacije možete zatražiti na kontakt stranici ukoliko kliknete ovdje.

Knjiga popisa o nabavi i prodaji robe

U stavku knjige popisa preuzima se stanje prodajne cijene s PDV-om (zapisnici o promjeni cijena, primke, početna stanja, odobrenja i računi) koje je moguće preuzeti u svakom trenutku.

U knjizi se prikazuje automatski izračun zaduženja, razduženja i ukupan saldo u odabranom razdoblju.

Raspored i naručivanje vozila

alt

Radi što bolje učinkovitosti, kroz raspored je jasno vidljiv pregled zauzetosti svih linija servisa, mogućnost preciznog naručivanja, te prikaz važnih informacija kao što su, na primjer, vozila trenutno u obradi.

Računi i predračuni

alt

Bez izdavanja računa  nije moguće poslovati. Omogućena je kontrola uplata, dugovanje klijenata, praćenje kompletnog poslovanja itd. Postoji mogućnost prilagodbe izgleda računa vlastitim potrebama, te nakon konzultacija s našim stručnjacima, vjerujemo da ćete biti zadovoljni stupnjem automatizma izrade računa.

Više o fakturiranju možete pročitati ovdje.

Vozila i vlasnici

alt

Kada se zaprimi vozilo, uglavnom se prije servisa želi pregledati povijest učinjenih radova na tom vozilu, bez obzira da li je u međuvremenu promijenilo vlasnika ili ne. Iz tog razloga, svi radni nalozi su temeljeni su i vezani uz vozilo, iako se račun izdaje vlasniku. Na taj način je moguće pregledati kompletnu povijest radova, po partneru (za sva njegova vozila) ili po vozilu.

Razne funkcije

 • Evidentiranje svih klijenata
 • Razni izvještaji i analize
 • Lista ponuda i računa (IRA)
 • Besplatno korištenje programa 30 dana
 • Jednostavna promjena postavki aplikacije - obje verzije

Više o funkcijama možete pročitati ovdje.

Nadogradnje

 • nadogradnje prema vlastitim potrebama
 • praćenje zakonskih promjena
 • prilagodba jezika i lokalizacija
 • korekcija izvještaja i memoranduma
 • individualne nadogradnje
 • [...]

Prilagodba ispisa

Prilagodba ispisa podataka

Svaki ispis prilagođen je jednostavnom korištenju i ispisu na pisač. Ispis izvještaja, računa i ostalih dokumenata moguće je prilagoditi svakom korisniku prema njegovim individualnim zahtjevima i potrebama, s vlastitim logotipom servisa i dodatnim jedinstvenostima.

Više o izvještajima možete pročitati ovdje.

Share on Facebook

Galerija aplikacije - Autoservis

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Kontakt

Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 46 40 222 ili 225
 fax: +385 1 46 40 227

e-mail: info (at) mag.hr
skype: maginformatika

OIB: 93224926556
Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080668129
pogledajte više podataka 

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz