Mag informatika

Pregled

Aplikacija udruge i članoviPoslovni softver za evidenciju članstva, pretplata, udruga i podružnica namijenjen je za što jednostavniju i bržu evidenciju članstva, statusa, aktivnosti, kreiranje pretplata za članove (na časopise ili po potrebi moguća prilagodba za druge vrste pretplata), kreiranje hub naloga za ispis (virmana), pregled dugovanja, opširna pretraživanja, te mnoge druge nabrojene funkcije koje će u nastavku dokumenta, kao i sam rad s programom, biti opširnije opisane.

Struktura baza i podataka je izvedena na profesionalan način što uključuje relacijsku bazu podataka, što bi ukratko značilo da nema ponavljanja istih zapisa jer su podaci međusobno povezani i mogu se jednostavno odabirati iz raznih lista ako već postoje u bazi.

Pogledajte ovdje tko sve koristi aplikaciju Članstvo

Uvoz podataka

Uvoz i izvoz podataka

Ukoliko su neki podaci partnera ili osoba na primjer, vođeni u nekom drugom programu tj. u bilo kakvom elektronskom obliku, nudimo mogućnost uvoza podataka u aplikaciju, kako novi korisnici ne bi morali ponovo unositi mnoštvo podataka. 

Intuitivno sučelje, jednostavna instalacija...

alt

Kako se ne bi bespotrebno trošilo vrijeme na kompleksne instalacijske procedure, instalacije naših aplikacija su izrazito jednostavne. Naravno, tu smo i mi u svakom trenutku kako bi ponudili svoju pomoć ukoliko negdje zapnete, a ako smatrate da ipak niste dorasli zadatku, naši stručnjaci će rado instalaciju napraviti umjesto vas.

Izvoz podataka

CSV, XML, Excel... sve su to formati u kojima možemo izvoziti podatke ovisno o trenutnim potrebama. Ukoliko se pojavi potreba za novim formatom, sve potrebne prilagodbe vršimo odmah, na zahtjev korisnika.

Članovi - osobe i društva

Članovi - osobe i društva

Aplikacija nudi vođenje evidencije članova, neovisno radi li se o fizičkim ili pravnim osobama. Uz evidenciju podataka članova moguće je voditi evidenciju članskih brojeva, pretplate na publikacije, pravne i kreditne aktivnosti, te još mnogo toga.

Više o članovima možete pročitati ovdje.

Rad s časopisima - pretplate

Ukoliko se radi s časopisima, knjigama ili raznim publikacijama koje su namijenjene članovima ili nečlanovima, moguće je evidentirati sve što je odrađeno, popuste, slanje besplatnih primjeraka, evidencija naloga za plaćanje i dr.

Više o radu s časopisima i pretplatama možete pročitati ovdje.

Kreditne i pravne akcije

alt

Želite imati evidenciju povijesti svakog člana, kredite i ostale pravne akcije?

Ukoliko se javi potreba za takvim modulom, na par klikova miša moguće je pregledati kompletnu povijest aktivnosti pojedinog člana, voditi evidenciju izdanih kredita, tužbi i ovrha.

Više o radu s kreditima možete pročitati ovdje.

Više o pravnim akcijama možete pročitati ovdje.

Izvještaji

Pomoću izvještaja moguće je unaprijediti poslovanje i poboljšati donošenje poslovnih odluka.

Sve podatke moguće je izvesti i prikazati u Excel tablicama koje je moguće koristiti u razne svrhe.

Prilagodba ispisa

Ispis izvještaja, naljepnica i ostalih dokumenata moguće je prilagoditi svakom korisniku po individualnim zahtjevima i potrebama, s vlastitim logotipom udruge ili društva i dodatnim stvarima koje korisnici žele na ispisu.

Probni period korištenja aplikacije

Probni period korištenja aplikacije

U mogućnosti ste isprobati rad na aplikaciji u probnom periodu od 30 dana. Nudimo postavljanje aplikacije na računalo spajanjem putem interneta, edukaciju korisnika, te besplatne pozive u probnog roku bez ikakve obveze kupnje softvera.

Probnu verziju aplikacije možete zatražiti na kontakt stranici --> ovdje.

Rad u mreži

alt

Naše aplikacije istovremeno mogu raditi na različitim računalima, neovisno da li se ta računala nalaze u lokalnoj mreži ili se spajaju na centralnu bazu preko interneta i/ili VPN-a. Svaki podatak koji se upiše u centralnu bazu istovremeno je vidljiv ostalim korisnicima, naravno ukoliko imaju odgovarajuća korisnička prava.

Zapisivanje promjena kroz program

Svaki korisnik dobiva jedinstvene podatke za pristup aplikaciji. Prema tim podaci zapisuju se promjene kroz aplikaciju za svakog korisnika zasebno. Na taj način moguće je, u svakom trenutku imati uvid u promjene nad podacima.

Katalozi i dokumenti

alt

Katalozi su mjesta koja sadrže sve podatke koji su potrebni za rad s aplikacijom. Omogućena je jednostavna izmjena i dodavanje općih podataka na jednom mjestu dok su neki, glavni katalozi aplikacije, posebno izdvojeni radi učestalosti korištenja.

Više o katalozima možete pročitati ovdje.

Automatsko kreiranje pretplata iz osoba i partnera

Za svakog partnera ili člana društva moguće je automatski kreirati pretplatu odabirom godine pretplate, časopisa, vrste pretplate, te broj kopija časopisa koje će pristizati na adresu partnera.

Nalozi za plaćanje i ispis naljepnica

alt

Ispis naloga za plaćanje na sve vrste obrazaca: beskonačni, A4, s memorandum, .... Sve to čini, ovaj modul idealnom zamjenom za ručnu izradu virmana. Uz naloge, pomoću aplikacije moguće je ispisivati naljepnice za članove, partnere, te skratiti proces izrade i slanja poštanskih pošiljaka.

Više o nalozima za plaćanje možete pročitati ovdje.

Više o naljepnicama možete pročitati ovdje.

Nadogradnja aplikacije

  • nadogradnje prema vlastitim potrebama
  • praćenje zakonskih promjena
  • prilagodba jezika i lokalizacija
  • korekcija izvještaja i memoranduma
  • individualne nadogradnje
  • [...]
Share on Facebook

Galerija aplikacije - Članstvo i pretplate

Tehnička podrška - live chat

Prilagođena rješenja

Možemo vam ponuditi vrhunsku uslugu i nemjerljive prednosti koristeći naš softver. Svaka ideja, prijedlog ili sugestija može biti realizirana što nas čini odličnim izborom za nadolazeće poslovne izazove.

Mag informatika - Kontakt

Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

tel: +385 1 46 40 222 ili 225
 fax: +385 1 46 40 227

e-mail: info (at) mag.hr
skype: maginformatika

OIB: 93224926556
Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080668129
pogledajte više podataka 

Mag informatika - Gdje smo?

Mag informatika, Dragutina Golika 63, Zagreb, Hrvatska

Kliknite na kartu za detaljan prikaz