S posebnim ponosom objavljujemo kako je Specijalna bolnica za ortopediju Dr. Nemec postala novi korisnik aplikacije Poliklinika.

Specijalna bolnica “Dr. Nemec” osnovana je 2004. godine  kao prva privatna specijalna bolnica za ortopediju.  Ustanova je posvećena liječenju ozljeda i bolesti lokomotornog sustava.

Specijalna bolnica namjenski je građena ortopedska ustanova. Operativni zahvati izvode se u tri moderne operacijske sale s najvišim stupnjem sterilnosti (laminar flow air)

Uz dosad raspoloživ RTG uređaj i uređaj za ultrazvučnu dijagnostiku bolnica je 17 godina djelovanja obilježila otvaranjem novog odjela radiologije, fizikalne medicine i rehabilitacije čija je okosnica najsuvremeniji MR uređaj snage 3 Tesla (3T).

Prioritetni cilj bolnice je odabrati individualni terapijski pristup liječenja svakom pacijentu. Operacija je za većinu pacijenata iznimno stresan događaj. Umirujuće okružje, razgovor prije operacije i upoznavanje pacijenta sa svim fazama i aspektima procedure koja će se izvršiti, temelj su našeg pristupa liječenju kako bi osigurali optimalan ishod i lakše provođenje operacije i postoperativne njege.

Želimo im daljnji uspjeh u radu.

Ekipa Mag-a